Browar restauracyjny położony na obrzeżach miasta. Jadąc od strony Uniejowa na pierwszym rondzie skręcamy w prawo i po niecałej minucie widzimy browar. przed browarem, vis a vis browaru przez ulicę parterowa zabudowa, za browarem i obok pola. Nie wiem czy położenie dobrze mu wróży, mam nadzieję, że przeszkodą nie będzie.
Budynek imituje formą pałacyk co mi się bardzo podobało. Na zewnątrz kilka stolików, mały parking. Wchodzimy do sali z barem, ładne meble, wystrój, wszystko zrobione z gustem, na sali za szklaną ścianka można zobaczyć leżakownię. Jest jeszcze jedna sala na pierwszym piętrze, bardziej restauracyjna niż pubowa.
W ofercie były 4 piwa: pszeniczne, APA, pils i stout, który akurat się skończył. Chętni mogą zakupić piwo na wynos w butelce 0,33 w cenie 7,50 zł bez względu na gatunek.
Na razie brak etykiet i wafli, jest szkło i szafeczka z gadgetami na sprzedaż (karty, torby, otwieracze, długopisy).
Jest kuchnia ale nie korzystaliśmy, więc bez opisu karty i cen.
Obsługa bardzo miła, sympatyczna, zna się na piwie.
A same piwa, smaczne, opisy niebawem w piwo konkretnie.
Przyjemne miejsce, do odwiedzenia w przyszłości
Budynek imituje formą pałacyk co mi się bardzo podobało. Na zewnątrz kilka stolików, mały parking. Wchodzimy do sali z barem, ładne meble, wystrój, wszystko zrobione z gustem, na sali za szklaną ścianka można zobaczyć leżakownię. Jest jeszcze jedna sala na pierwszym piętrze, bardziej restauracyjna niż pubowa.
W ofercie były 4 piwa: pszeniczne, APA, pils i stout, który akurat się skończył. Chętni mogą zakupić piwo na wynos w butelce 0,33 w cenie 7,50 zł bez względu na gatunek.
Na razie brak etykiet i wafli, jest szkło i szafeczka z gadgetami na sprzedaż (karty, torby, otwieracze, długopisy).
Jest kuchnia ale nie korzystaliśmy, więc bez opisu karty i cen.
Obsługa bardzo miła, sympatyczna, zna się na piwie.
A same piwa, smaczne, opisy niebawem w piwo konkretnie.
Przyjemne miejsce, do odwiedzenia w przyszłości
Comment