ja osobiscie chodze do knajpki zwanej TATOO w bok od Półwiejskiej. Co prawda leją tam tylko standarcik w postaci Tyskie i Lech (3,50 dla studentów, 4,00 dla wszystkich), ale jest tam bardzo fajna atmosfera i ludzie spoko przychodzą. Jeszcze jedna ważna informacja dla ludzi słuchajacych rocka i metalu, właśnie taka muza tam leci.
Poznań, boczna Półwiejskiej, Tatoo
Collapse
X
-
FCJP
koyote napisał(a)
ja osobiscie chodze do knajpki zwanej TATOO w bok od Półwiejskiej. Co prawda leją tam tylko standarcik w postaci Tyskie i Lech (3,50 dla studentów, 4,00 dla wszystkich), ale jest tam bardzo fajna atmosfera i ludzie spoko przychodzą. Jeszcze jedna ważna informacja dla ludzi słuchajacych rocka i metalu, właśnie taka muza tam leci.
Comment
-
-
A więc Grzechu uprzejmie Ci odpowiadam:
- "spoko ludzie" to tacy, z którymi mozesz spokojnie wykonać klika browarków, pogadać niemartwiąc się o to, że zarobisz w morde i to właśnie oni tworzą fajną atmosferę
- a konkretnie jaka muza leci w TATOO, trudno mi określić bo grają na zmianę rocka i metal w zależności od nastroju barmanki lub "widzimisie" klientów
pozdrawiam i czekam na następny zestaw pytań
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koyote Wyświetlenie odpowiedzia to co innego
jeśli chodziło Ci o muzy córy Zeusa, są takie trzy stojące za barem, ale niewiem niestety jak się nazywają opiekunki browarów
święte BROVARIE od Aniołów!
Comment
-
Comment