fakt , zasięgnalem informacji to czerwony smok
Poznań, Woźna, Deja vu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex Wyświetlenie odpowiedziOdradzam,Odradzam,Odradzam...Dlaczego? Otóż nie dosyć że nie ma tam ani jednego dobrego piwa lanego(kp+fortuna) to nie ma w ogóle takiej opcji ażeby prowadzić swobodną rozmowe.Muzyka tak "daje" że trzeba do siebie krzyczeć.Poza tym stado idiotycznych"studentów" którzy wyglądają jak by się urwali z planu filmowego american pie.A najlepsze że mają neon Palm ->śmiechu warte.
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiciamberek Wyświetlenie odpowiedzito piwo schodzi im najlepiej bo inne maja paskudne:/ wszystkie chrzczone i to w duzych ilosciach:/ nie polecam...a bylam i sprawdzalam wiecej niz jeden raz:PLast edited by ART; 2008-10-25, 10:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mineralną czy kranówą? Wybacz, ale po prostu nie wierzę w takie bajki. Po prostu piwo z KP takie jest i jedyne co mnie cieszy to to, że zostało to przez Ciebie zauważone. Szkoda że zwala się tu winę na polewającego.Last edited by ART; 2008-10-25, 14:36.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment