A ja polecam Pub Holywood, fajnie ozdobione wnetrze w klimacie Holywood'dzkim piwo niestety w standardowych cenach jak to na Puby przstalo 5 zl za 0,5 l , ale trudno oni tez musza zarobic.
No problemo:
Co prawda dokladnego adresu nie znam tego pubu ale znajduje sie przy okraglaku (jednym z centrow handlowych i rozrywki w Poznaniu), a piwa mozna tam kupic: Żywiec, Tyskie, Lech w cenach jak juz pisalem wczesniej 5 zl za 0,5 , godziny otwarcia od 13:00-3:00.
Zaliczyłem ten pub Hollywood, raczej przypadkiem, bo po koncercie w ck.zamek mielismy jakies 40 min. do pociagu, i czasu na odwiedzenie czegoś konkretniejszego w Poznaniu już nie było(Brovarie zaliczyłem przed koncertem)Zwłaszcze że pewnie nie wszystko o 2 w nocy jest czynne a ten pub akurat był. Więc ogolnie wystrój lekka wioska, i lokal też w stylu powiatowe disco z ogródkiem. Wspominam tylko dla tego że była Czarna Fortuna z kija. I nawet niezła.
A pwiedz...Stoi tam na środku taka wielka złota palma? Bo ja tam kiedyś byłam, i nie jestem pewna czy to sen czy jawa była....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.
Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
Comment