A ja polecam Pub Holywood, fajnie ozdobione wnetrze w klimacie Holywood'dzkim piwo niestety w standardowych cenach jak to na Puby przstalo 5 zl za 0,5 l , ale trudno oni tez musza zarobic.
Poznań, 27 Grudnia 12, Pub Hollywood
Collapse
X
-
wypada podać adres i piwa których można się tam napić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pub Hollywood
No problemo:
Co prawda dokladnego adresu nie znam tego pubu ale znajduje sie przy okraglaku (jednym z centrow handlowych i rozrywki w Poznaniu), a piwa mozna tam kupic: Żywiec, Tyskie, Lech w cenach jak juz pisalem wczesniej 5 zl za 0,5 , godziny otwarcia od 13:00-3:00.
Comment
-
-
Zaliczyłem ten pub Hollywood, raczej przypadkiem, bo po koncercie w ck.zamek mielismy jakies 40 min. do pociagu, i czasu na odwiedzenie czegoś konkretniejszego w Poznaniu już nie było(Brovarie zaliczyłem przed koncertem)Zwłaszcze że pewnie nie wszystko o 2 w nocy jest czynne a ten pub akurat był. Więc ogolnie wystrój lekka wioska, i lokal też w stylu powiatowe disco z ogródkiem. Wspominam tylko dla tego że była Czarna Fortuna z kija. I nawet niezła.
Comment
-
-
A pwiedz...Stoi tam na środku taka wielka złota palma? Bo ja tam kiedyś byłam, i nie jestem pewna czy to sen czy jawa była....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment