obecnie tylko kp + fortuna , eire na razie nie dowieżli(długo to trwa)
Poznań, Klasztorna / Woźna, IT
Collapse
X
-
Wizytowałem ten lokal 19 maja 2007 razem z grupą znajomych.
Dostępne były nastepujące piwa (powinienem napisać: piłem następujące piwa)
Noteckie 3,5pln
Eire 4,5pln
Czerwony Smok 4,5pln
Złoty Smok ceny nie pamiętam
Są firmowe szkła!
Muszę pochwalić obsługę, szczególnie młodego, troszkę zakręconego barmana/kelnera.
Jedno Eire było kwaśne i bez wmawiania nam, że to tak ma być wymienił na "normalne".
Swoją drogą to dość ciekawy smaczek miało to piwo, taki rodenbachowski„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezet Wyświetlenie odpowiedziWizytowałem ten lokal 19 maja 2007 razem z grupą znajomych.
Dostępne były nastepujące piwa (powinienem napisać: piłem następujące piwa)
Noteckie 3,5pln
Eire 4,5pln
Czerwony Smok 4,5pln
Złoty Smok ceny nie pamiętam
Są firmowe szkła!
Muszę pochwalić obsługę, szczególnie młodego, troszkę zakręconego barmana/kelnera.
Jedno Eire było kwaśne i bez wmawiania nam, że to tak ma być wymienił na "normalne".
Swoją drogą to dość ciekawy smaczek miało to piwo, taki rodenbachowski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziWszystko z kija?? Jeszcze nie dawno twierdzili, że albo złoty albo czerwony smok bo brak miejsca.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezet Wyświetlenie odpowiedziKonsultowałem ze znajomymi i tego złotego smoka z kija nie było. Nie było go nawet z butelki. Coś mi się pokićkałoTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment