No właśnie, skończcie z tymi kilogramami. Przynajmniej w dziale Piwo Gdzie.
Poznań, Stary Rynek 73-74, Minibrowar Brovaria
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNo właśnie, skończcie z tymi kilogramami. Przynajmniej w dziale Piwo Gdzie.
Comment
-
-
Pyszne jasne takie jak lubię z wyraźną goryczką, bardzo dobre miodowe i fatalne pszeniczne (same drożdże). Nie można brać podstawek ale jakoś sobie wziąłem zanim barman powiedział, że nie wolno W sumie byłoby fajne miejsce ale kręcące się ciągle wycieczki hotelowych gości niszczą atmosferę. Niestety piwnica jeszcze była zamknięta. Bardzo drogo:7/8 PLN gdy w okolicy można kupić Czarnków i Fortunę za 3-4 PLN.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziBardzo drogo:7/8 PLN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJak się z małego miasta na W przyjeżdża do Poznania to się niestety trzeba liczyć, że ceny będą wyższe.
Grothesk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziWprowadzono do oferty grzańca (Miodowe), cena 10 zł.
Ciekawe czy do grzańca specjalną podstawkę zrobili?
Comment
-
-
Byłem, piłem. Pszeniczne poprawne, jasne dobre, miodowe jakoś mało miodowe.
Przy stanowisku warzelniczym z dumą zawieszony dyplom od browar.biz za piwo miodowe.
Lokal wieczorem szczelnie wypełniony.
Przyjemnie siedziało się przy kadziach sacząc ichnie wyroby.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Obecnie oferta piwna wygląda następująco:
1. Miodowe 8.00 / 5.50
2. Pszeniczne 8.00 / 5.50
3. Jasne 7.00 / 5.00
Mocne skończyło się miesiąc temu i aż do października ma je zastępować Pszeniczne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzięki za informacje.
Grafik mam napięty i rezerwację na powrót przed 16, ale może się uda. W razie czego będę szukał jakiejś knajpy w okolicach dworca (w tym miejscu autor tego postu nieśmiale sugeruje zasugerowanie przez ewentualnych sugerujących jakiejś ciekawej sugestii (oczywiście niekonieczne w tym temacie aby nie drażnić Modzi ))MM961
4:-)
Comment
-
-
Nareszcie dotarłem.
Wystrój dość sterylny. Ciekawy przykład nawiewników wentylacji wyporowej
W ofercie było miodowe, jasne i pszeniczne.
Pszeniczne i jasne smaczne. Miodowe trochę podkwaszone, ale koleżance smakowało.
Podstawki są, szkło firmowe także. Wysokie kufle po 18zł.
Z posiłków próbowałem tylko jakieś zakąski do piwa, bo restauracja była jeszcze nieczynna.
Działa już ogródek na zewnątrz.
W sumie piwo dobre, brak klimatu, obsługa średnia.
Oczywiście do powtórki przy najbliższej okazjiMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziW sumie piwo dobre, brak klimatu, obsługa średnia.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
Comment