Pytanie to proszę zadać w odpowiednim dziale w nowym lub już istniejącym temacie (jeśli takowy istnieje). Ten temat dotyczy konkretnego lokalu.
Czarnków, Rybaki, Pijalnia Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziA powiedzcie jak to jest z piwami o nazwach: Czar i Czarnkowskie? Czy pod tymi nazwami nadal egzystują i są butelkowane?
Comment
-
-
Widocznie im się etykiety skończyły
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJadąc dzisiaj przez Czarnków wstąpiłem , Pijalni Piwa już tu nie ma !
Aktualnie jest to sklep firmowy Browaru Czarnków
Dostępne Noteckie Niepasteryzowane , pasteryzowane oraz ciemne
W jakich cenach butelkowe? Znasz godziny otwarcia?
Pytam tak intensywnie, bo w piątek zamierzam przystanąć na zakupy, a tu roszady jakieś...Last edited by JAckson; 2009-07-22, 19:02.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzyli piwa już nie można się napić z beczki?
W jakich cenach butelkowe? Znasz godziny otwarcia?
Pytam tak intensywnie, bo w piątek zamierzam przystanąć na zakupy, a tu roszady jakieś...
piątek 9-21
sobota 9-21
niedziela 12-20
lanego nie ma , ceny około 1,50
piwo pakowane w 6 packi lub nowe kartony 20 szt
dzisiaj kupując karton 20 szt dostałem podkładki oraz firmową szklankę
A w piątek tez tam będę jechałMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziod poniedziałku do czwartku 10-17Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziod poniedziałku do czwartku 10-17
piątek 9-21
sobota 9-21
niedziela 12-20
lanego nie ma , ceny około 1,50
piwo pakowane w 6 packi lub nowe kartony 20 szt
dzisiaj kupując karton 20 szt dostałem podkładki oraz firmową szklankę
A w piątek tez tam będę jechałMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPytam tak intensywnie, bo w piątek zamierzam przystanąć na zakupy, a tu roszady jakieś...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA w piątek tez tam będę jechałLast edited by kopyr; 2009-07-22, 22:27.
Comment
-
Comment