Byłem wczoraj przejazdem przez Bojanowo i korzystając z okazji chciałem kupić do PET-a i spróbować lanej Szwejki. Na podstawie informacji od Rezydenta bojanowskiego udałem się do blaszaka ok.200 m przed rynkiem gdzie najpewniej miało być to piwo. Owszem na nalewaku było logo Szwejki, ale również informacja, że jest to "Strzelec" w cenie 1,70 PLN/ 0,5 pokal. Ponieważ Bojanowo nie leje już piwa do butelek, mam pytanie czy Bojanowo w ogóle warzy?
Jeszcze ciekawostka, podczas mojego pobytu trzech "bywalców" kupowało piwo i wszyscy kupili Żubra (najtańszy z butelkowych) w cenie 2,40 PLN/ 0,5 i był droższy od lanego Strzelca.
Wg informacji ze sklepu na rynku w Bojanowie. Browar już nie warzy , ale lepiej niech się rezydenci wypowiedzą
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Całe szczęście. Ludzkość ocalona
Towarzyszu Naczelniku i inni współpijcy
Z nieoficjalnych informacji wynika, iż browar znów coś warzy i niebawem ma cóś pojawić się w sklepach.
Jak coś się dowiem to napiszę, bo wypić to raczej nie .....
Z nieoficjalnych informacji wynika, iż browar znów coś warzy i niebawem ma cóś pojawić się w sklepach.
Jak coś się dowiem to napiszę, bo wypić to raczej nie .....
Comment