Może ta sama sytuacja co z pilsem - piliście końcówki, a następnego dnia podłączyli nowe tanki.
Kalisz, al. Wolności 3, Minibrowar Złoty Róg
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Browar Kaliski już tylko na FB, strona internetowa www.browarkaliski.pl nie działa - domena wystawiona na sprzedaż.Comment
-
I znowu powrócili do nazwy Złoty Róg. I bardzo dobrze, bo Złoty Beer to był słowny potworek.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wszystkie piwa ledwie poprawne: Pils kwaskawy i drożdżowy (przy takiej pogodzie doskonale pijalny), Pszeniczne ekstremalnie fenolowe, Ciemne zbyt estrowe, Miodowe po prostu słodkie i nisko nasycone.Comment
-
Czasami lepiej nie być wyszkolonym w wadach
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
-
Channel: Czechy
-
-
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
-
Jeszcze jeden wielkopowierzchniowy browar restauracyjny w Honolulu.
Hana Koa Brewing zlokalizowany w Kaka'ako, 4 km na zachód od turystycznej dzielnicy Waikiki.
Owa dzielnica to mix kilkudziesięciopiętrowych apartamentowców i znikających już ruder dawnej zabudowy.
Minibrowar...-
Channel: USA
2022-11-19, 11:07 -
-
Browar rzemieślniczy w San Francisco, otwierający się kilka razy w tygodniu na kilka godzin dla swoich klientów z własnym wyszynkiem.
Cellarmaker Brewing działa od 2013 roku, nieco na uboczu miasta w nieciekawej dzielnicy, zwłaszcza po zmroku, gdy ulice miasta opanowują bezdomni, rozkładając...-
Channel: USA
2022-04-21, 14:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment