Właściwie powinienem był dawno napisać o tym miejscu jako że znajduje się dokładnei naprzeciwko mojego miejsca pracy Szczerze mówiąc nigdy nie wszedłem do środka, ale z tego co widać na zewnątrz to: dostępna beczkowa Fortuna - Czarne, Złoty Smok i Czerwony Smok (uwaga, aktualnie za 4,00zł/0,5l). Dodatkowo można kupić butelkowe wszystkie wyroby Fortuny. łącznie z nowym Komesem! Z nazwy kafejki wynika, że można też zapalić faję...ale to już nie jest tematem naszej dyskusji
Poznań, Taczaka, cafe Shisha
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziWłaściwie powinienem był dawno napisać o tym miejscu jako że znajduje się dokładnei naprzeciwko mojego miejsca pracy Szczerze mówiąc nigdy nie wszedłem do środka, ale z tego co widać na zewnątrz to: dostępna beczkowa Fortuna - Czarne, Złoty Smok i Czerwony Smok (uwaga, aktualnie za 4,00zł/0,5l). Dodatkowo można kupić butelkowe wszystkie wyroby Fortuny. łącznie z nowym Komesem! Z nazwy kafejki wynika, że można też zapalić faję...ale to już nie jest tematem naszej dyskusji
Grothesk
-
-
Lokal odwiedziłem w dniu dzisiejszym, tj. 11 czerwca 2011r.
Dwa piwa z nalewaka:
- Fortuna Czarne
- Lech Pils
O cenę zapomniałem zapytać, z resztą właściciel był zaabsorbowany nalewaniem drinka klientowi siedzącemu przy barze.
Ciekawy przekrój jeśli idzie o piwa butelkowane. Mają nawet butelkowane piwo Browarmii a poza tym Perła, Jabłonowo, Kormoran etc. Ceny bardzo przystępne, od 5zł za butelkę.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ayeeee Wyświetlenie odpowiedziCzy ten lokal nie nazywa się teraz Żółty Balonik?
Tomek
Comment
-
Comment