Na razie daję tą informację w ogólne Piwo-Gdzie, bo nie wiem co to za lokal. Dziś przechodząc zewnętrznym tarasem Starego Browaru (ten w starej części, na 2 ptr) zaraz blisko księgarni Bookarest zauważyłem dwa parasole...Ambera, a także stojącą reklamę Żywego. Czyżby lali tam beczkowe Żywe? Niestety nie miałem czasu tego sprawdzić, spieszyłem się, ale podaję informację, bo byłoby fajnie jakby doszła knajpka z lanym Żywym
Poznań, Kościuszki / Półwiejska, Cofee Team (Stary Browar)
Collapse
X
-
Też wielce się zdziwiłem widząc parasole Ambera, z tego co się dowiedziałem od pracowników piwa mają tylko butelkowane. Nie zapytałem o cenę, czy ktoś z Was wie ile kosztuje tam piwo? Idę o zakład, że za takie piwo, w takiej lokalizacji trzeba wywalić minimum 10zł - zgadłem?
Grothesk
Comment
-
-
Po Żywym i Koźlaku ani śladu a pani za barem nawet nie kumała co to takiego.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPo Żywym i Koźlaku ani śladu a pani za barem nawet nie kumała co to takiego.
Comment
-
-
Na dzedzincu jest jedna knajpa, droga i Ambera tam nie było. Parasoli Ambera nie było, kolega je widział jakiś miesiąc temu i zaprowadził mnie dokładnie w to miejsce gdzie je widział, jednak ani on ani ja nie widzieliśmy nic takiego teraz. W knajpie, o tej nazwie w środku, mają tylko koncernówkę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNa dzedzincu jest jedna knajpa, droga i Ambera tam nie było. Parasoli Ambera nie było, kolega je widział jakiś miesiąc temu i zaprowadził mnie dokładnie w to miejsce gdzie je widział, jednak ani on ani ja nie widzieliśmy nic takiego teraz. W knajpie, o tej nazwie w środku, mają tylko koncernówkę.
Szkoda, w tej chwili nigdzie Ambera w Poznaniu już chyba nie leją. Było kiedyś w Deja Vu, a teraz dupa, tylko butelka w Piotrze i Pawle. Dobre i to...
Comment
-
Comment