Wejście do lokalu od Żwirki i Wigury, na zewnątrz kilka ław pod parasolem (oprócz tego neon Kujawiaka i EB), w środku małe przytulne pomieszczenie z TV oraz z trochę mniej ciekawszą toaletą. Ale do rzeczy - z kija Fortuna: Srebrny i Złoty Smok po 3.20, Czarna po 3.50. Dobre miejsce na kilkuminutową przerwę w podróży - o ile wybierze się przejazd przez centrum miasta.
Gniezno, Chudoby 2
Collapse
X
-
Gniezno, Chudoby 2
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Poszukiwanie i znalezienie baru z jakimkolwiek sensownym piwem w Gnieźnie to nie lada wyzwanie
np. Gdy w Dobrym browarze nie ma miejsc.
Przypadkiem na uliczce biegnącej od rynku taka zdaje się dość nowa klubkawiarnia się nam przytrafiła o nazwie Coffee Rum.
Kawiarnia-bistro,...-
Channel: Wielkopolskie
2024-03-10, 14:01 -
-
Gniezno - sklep VIKI - na rogu Roosevelta i Żwirki i Wigury, za sklepem Netto i stacją Statoil.
VIKI to lokalna sieć małych marketów i spożywczaków.
Oprócz standardowego zestawu lechtyskieżywiec stwierdzono następujące propozycje piwne:
- FORTUNA - czarna (1,48...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
41.Ogólnopolska Giełda Birofiliów 20.06.2020 r
Godz.8:00 do 13:00 w Grodziskiej Hali Sportowej
przy ul.Żwirki i Wigury 1
w Grodzisku Wielkopolskim ( Grodziskie Piwobranie )-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.