To nie jest temat o piwach na Słowacji, jakbyście nie zauważyli.
Miłosław, pl. Wiosny Ludów 21(?), Restauracja Bazar
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziO!!!
...a życzliwa barmanka z Bazaru, lejąc do szkłanki Złotego Smoka, wspomina wizyty miłych klientów z okolic Gdańska
Ale się ten temat rozkręcił, hoho!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRestauracja - to brzmi dumnie, ale nic bardziej mylnego. To knajpa w starym stylu z lepiącymi się kulawymi stolikami sprzed 40 lat i chmarą wściekłych much W środku miejscowi stali bywalcy raczą się wódeczką albo winem marki "Wino" oraz zagrywają się na dwóch automatach. WC do przyjęcia, ale nie zachęcające do długiego przebywania. Ale w takim własnie klimacie, spokojnym trzeba dodać, można się tu napić beczkowej Fortuny w cenie 2.60 za pół litra. Jest tylko jeden nalewak, nie wiem czy asortyment się w nim zmienia, czy jest stały - wczoraj był Złoty Smok. Lokal znajduję się po zachodniej stronie placu będącego centrum miasteczka, 2 kamienice dalej (w kierunku północnym, a więc i browaru) od sklepiku z Fortuną. Wbrew brzmiącemu groźnie opisowi warto tam zajrzeć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedzi(...) Podsumowując lokal godny polecenia, może nie jako typowa restauracja dla głodomorów, ale dla spragnionych to i owszem"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziMiesiąc temu wszedłem do tego lokalu spragniony i głodny, a wyszedłem tylko (raczej AŻ!) napojony. Nie było nic do jedzenia. ...a Kolega cóż zjadł?
Comment
-
-
Ciekawe czy w tym miejscu nadal leje się Fortuna. W oknach naklejki Lecha Pilsa.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment