Poznań, Fort Colomb, park Marcinkowskiego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wania
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.10
    • 22

Poznań, Fort Colomb, park Marcinkowskiego

Knajpa w jednym z obiektow twierdzy poznan, w okresie letnim wokol ogrodek, a wszystko w parku.

Paulaner pszeniczny 8pln
  • Gehern77
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.09
    • 72

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wania
    http://www.fortcolomb.pl

Knajpa w jednym z obiektow twierdzy poznan, w okresie letnim wokol ogrodek, a wszystko w parku.

Paulaner pszeniczny 8pln

Byłem tam dzisiaj, lokal mnie nie zachwycił, bo malutki i cienki wybór piwa jak dla mnie Z ciemnych jedynie Żywiec Porter w skandalicznej cenie 8zeta za małą flaszkę!

Comment

• wania
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2002.10
      • 22

no wybor slabiutki, ale mi tam paulnerek za 8zika styka a w okresie letnim bardzo fajnie sie siedzi w ich ogrodku

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Martynika, Fort-de-France, Cinéma Madiana, Le Deck
        pebejot
        Kolejny browar, tym razem restauracyjny odwiedziłem na Martynice, jednej z większych wysp Małych Antyli, będącej terytorium zamorskim Francji.
        Browar nazywa się Kalinago i ma swoją siedzibę w restauracji Le Deck, działającej w budynku multikina "Madiana" w stolicy wyspy - Fort-de-France....
        2023-04-08, 22:40
      • Serokomlak
        Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
        Serokomlak
        Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
        ...
        2024-10-06, 02:35
      • Alkoneser
        Hardywood Park Craft Brewery, Raspberry Stout
        Alkoneser
        Alc: 9,2%
        IBU: 40

Barwa: Praktycznie czarna. Pod światło widać nieco czerwieni.
        Piana: Karmelowa. Wysoka, ale opada szybko.
        Smak: Malinę naprawdę czuć - przypomina syrop Herbapolu. Alkoholu w smaku prawie nie czuć, ale piwo przyjemnie rozgrzewa.

Pewnym...
        2023-12-21, 21:14
      • heckler
        Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 08:39
      • pebejot
        Słowacja, Ružomberok, Stanica Zapalkaren
        pebejot
        Ružomberok to pięknie położone miasteczko, oraz znany ośrodek turystyczny, popularny zwłaszcza w okresie zimowym.
        Przez miasto przebiega ważna magistrala kolejowa Praga - Koszyce, a do 1974 roku swój początek miała tu również linia kolei wąskotorowej do Korytnicy.
        Pozostałością...
        2021-02-01, 17:23
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...