Niedawno otwarta knajpa w poblizu wydzialu historycznego. Vis a vis blue note'a. Rockowe klimaty, ale niezbyt glosno. Fortuna Czarna za 5pln
Poznań, Kościuszki, Herezja (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziJeśli vis-a-vis klubu Blue Note to jest to ulica Kościuszki - tak zresztą podaje znaleziona przeze mnie w google strona internetowa lokalu (herezja.com.pl) a inna strona doprecyzowuje, że chodzi o numer 80.
Comment
-
-
Zmieniono nazwę ulicy z Ratajczaka na Kościuszki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wania Wyświetlenie odpowiedziNiedawno otwarta knajpa w poblizu wydzialu historycznego. Vis a vis blue note'a. Rockowe klimaty, ale niezbyt glosno. Fortuna Czarna za 5pln
Niech tubylcy jeszcze potwierdzą, ale śmiem twierdzić, że mam rację.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziLokal (już) nie istnieje. Szukałem dzisiaj kilka dobrych minut. Nic takowego nie ma, ani vis-a-vis BlueNota, ani obok, ani przed, ani za. W bramie, obok, w piwnicy, na strychu... Nigdzie!
Niech tubylcy jeszcze potwierdzą, ale śmiem twierdzić, że mam rację.
Tomek
Do tubylców się nie zaliczam, ale potwierdzić mogę. Knajpa nie istnieje już od jakiegoś czasu. Dziwne, chyba studenci historii stali się abstynentami
Comment
-
Comment