Lokal umiejscowiony nieopodal Honzika. Ten sam właściciel co i Sparty. Nie byliśmy, ale wywnioskowaliśmy z rozmowy ze Spartanem, że i tam stawia się na ciekawy wybór piw, zatem pozostawiam Pyrom do sprawdzenia.
Poznań, Taczaka 15, Robin Hood [zamkniete]
Collapse
X
-
Poznań, Taczaka 15, Robin Hood [zamkniete]
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Mały, uroczy lokal. Mimo piątku i późnych godzin: mało ludzi. Nie jestem pewna, ale na ścianie jest chyba wymalowany jedyny i prawdziwy Robin Hood pod postacią Michaela Praeda.
Wybór piw mniejszy niż w Sparcie: lane noteckie (ciemne), Obolon pszeniczne i biłe (butelkowe), widziałam skrzynki po Kożle i po Ciechanie (akurat nieobecne) i jeszcze kilka czeskich, ale ponieważ nie testowałam...nie pamiętam Ceny ok. 6 zl.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
robin hood pub
Mały,klimatyczny,dobrze wyposazony(chodzi o piwka oczywiscie) lokal.Naliczyłem ok30 gatunków głownie Czechy,Słowacja,Ukraina.Ciemne noteckie z kija!Widziałem ost ze maja promocje"RATUJMY CZARNKÓW" od 14do17 za 4,50.
BUTELKA:6,5zl wszytsko jak leci.Troche malo miejsca ale fajny klimacik,obsługa ok.polecam
Comment
-
-
W lodówce dość spory wybór butelkowego piwa, dwa tygodnie temu z lanych był tylko Czarnków, malowidła robinhood-owe na ścianach przyjemne tylko lokal strasznie przesiąknięty dymem - nawet nie zadymiony (jak byliśmy to paliły ze dwie osoby i było pod tym względem ok) a i tak ubranie, włosy itd. przeszło mi zapachem papierosów. Sam palę więc jestem pod tym względem bardzo tolerancyjny ale po tej wizycie nie czułem w ogóle zapachu tytoniu z fajki którą wypaliłem tego dnia tylko. Może trzeba by lekko stuningować wentylację.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Potwierdzam opinie poprzedników, przyjemna mała knajpka z lanym urpinerem i ciemnym noteckim. lodówka wypełniona głównie piwkami zza południowej i wschodniej granicy.
Info dla kolekcjonerów szkła w lokalu m. in. szklanki Urpinera, pszeniczna szklanka Velena (Cerna Hora) oraz rowniez pszeniczna do CorneliusaLast edited by biker200; 2010-01-29, 11:04.
Comment
-
-
Duży wybór piw w lodówce, zza wsch, zach i płd granicy. Wszystkie po 7zł.
Karta stałego klienta (po kupieniu 10-ciu butelkowych jedno lane gratis).
Fachowa obsługa - bracia właściciele za barem.
I tylko jeden minus: coraz więcej klientów. Choć z tym, że to jest minus właściciele się zapewne ze mną nie zgodzą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika staryjack1 Wyświetlenie odpowiedziRobin poszerzył asortyment o niemieckie browarki: Krombacher Weizen, Warsteiner, Oettinger, Kellerbier, Gessner, Tuborg(duński), Dab, Bitburger i wiele innych.Wszystkie po 7 zł warte spróbowania,polecam
Większość forumowiczów zainteresuje się słowami "i wiele innych", bo to co wymieniłeś jest to tylko bezpłciowa masówka.
Comment
-
-
Lokal odwiedziłem w dniu dzisiejszym, tj. 11 czerwca 2011r.
Zastałem akurat właściciela, z którym zamieniłem kilka słów.
W ofercie dwa piwa z nalewaka, czyli:
- Noteckie Ciemne - 6zł/0.5l
- Łomża Export - 5.5zł/0.5l
Spory wybór piw butelkowanych z piwami Kormorana na czele, Witnica o ile pamiętam, kilka piw ukraińskich Obolona i od cholery innych, których nawet nie zapamiętałem. Piwa butelkowane po/od 7zł za sztukę. W ofercie także spory wybór piw niemieckich, w których specjalnie nie gustuję. W ofercie brak piw Miłosławia. Akurat te są jednymi z moich ulubionych więc o tym wspominam. Ku mej wielkiej uciesze - NEON Lecha przekreślony czerwonym krzyżykiem przy wejściu. Aż cieszy oko kogoś kto nie jest analfabetą smakowym...
Lokal mały, ale przyjemny.
Warto odwiedzić!
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziLokal odwiedziłem w dniu dzisiejszym, tj. 11 czerwca 2011r.
Zastałem akurat właściciela, z którym zamieniłem kilka słów.
W ofercie dwa piwa z nalewaka, czyli:
- Noteckie Ciemne - 6zł/0.5l
- Łomża Export - 5.5zł/0.5l
Spory wybór piw butelkowanych z piwami Kormorana na czele, Witnica o ile pamiętam, kilka piw ukraińskich Obolona i od cholery innych, których nawet nie zapamiętałem. Piwa butelkowane po/od 7zł za sztukę. W ofercie także spory wybór piw niemieckich, w których specjalnie nie gustuję. W ofercie brak piw Miłosławia. Akurat te są jednymi z moich ulubionych więc o tym wspominam. Ku mej wielkiej uciesze - NEON Lecha przekreślony czerwonym krzyżykiem przy wejściu. Aż cieszy oko kogoś kto nie jest analfabetą smakowym...
Lokal mały, ale przyjemny.
Warto odwiedzić!
TomekSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że wszystkie Twoje odwiedziny powinny być zapisane w oddzielnym wątku "Grothesk - Tour de Bar"
Tomek
Comment
-
Comment