Lokal niedaleko rynku, alternatywny klimat. jest dwu poziomowy w barze w piwnicy nic ciekawego sie nie znajdzie lane Lech, Tyskie, Pilsner Urquell (7zł). W barze na górze wybór wiekszy, prócz wymienionych wyżej. Lane; Guinness, Kilkenny (obydwa 11zł) Grolsch 8zł. Był też butelkowy Frater pszeniczny. Z butelkowanych piwa kp ale ceny nie wiem.
Poznań, Zamkowa 3, Dragon
Collapse
X
-
Na górze jest dostępny także cydr z kija: Strongbow w barbarzyńskiej cenie 12 zł.Last edited by kot_z_cheshire; 2009-12-14, 20:53.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziNa górze jest dostępny także cydr z kija: Strongbow w barbarzyńskiej cenie 12 zł.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Lokal z klimatem. Byłem dwukrotnie.
Co do piwnej strony, to jestem trochę uprzedzony. Zamówiłem Grolscha z kija, a to co dostałem na pewno Grolschem nie było. Porównywałem z Tyskim (inna osoba przy stole spożywała) i chyba im się podpięło to samo pod dwa kije. Uczulam na ten fakt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziDo tego ten Frater pszeniczny lany w orginalnym szkleMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Bardzo fajny lokal jeśli chodzi o klimat - dawniej bywałem tam częściej, kilka razy bardzo długo (wschód słońca w ogródku) ostatnio wybieram inaczej ale w zeszłym tygodniu byłem znowu i nadal jest przyjemnie. Lokal jest duży (piwnica, obszerny lokal na parterze, dwupoziomowy ogródek i kilka pomieszczeń w budynku za ogródkiem) ale jak się już klientela zejdzie to dość tłoczny. Lany Guiness i Kilkenny nadal dostępne w barze na parterze ale teraz już w cenie 12zł za 0,5l. W tym i pozostałych barach lany Lech, Tyskie i Grolsch. Na parterze można też dostać butelkowe Lubuskie (Miodowe Jasne, Miodowe Ciemne i Zielone) za 8zł.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
Comment