Źle życzę bo chcę tam niepopularnego piwa ? Czy mówiąc o rurach z wodą że ciągle awarie ? Z rurami to prawda, a Połczyn Zdrój to smaczne piwo A co do życzeń - to chciałbym by ten pub przetrwał 100 lat, bo jest obecnie najlepszą knajpą w Poznaniu, słynny HONZIK się może schować ze swoją ultra głośną zagłuszającą myśli muzyką, swoimi ciemnościami,małą przestrzenią i piwem za prawie 10 złotych.
Poznań, pl. Bernardyński 2/2, Old School Pub Piwomania
Collapse
X
-
To ja poproszę o informację jak już pub będzie działał na full, bo na ponowne "całowanie klamki" jakoś nie bardzo mam chęć Pomysł z nalepianiem na szybę kartki z informacją o awarii uważam za bardzo dobry - uciął by wszelkie domysły i byłby uczciwy względem potencjalnych klientów.
Natomiast jeśli pomysł z browarem z Połczyna byłby brany pod uwagę na poważnie, to życzyłbym sobie napić się ich pszenicy z nalewaka (piwo Abbe Weizen) - to byłby hit!Comment
-
Witam wszystkich z przykrością muszę poinformować iż browar połczyn przynajmniej na tą chwilę nie zagości w naszym lokalu w zamian jednak zaproponuję rampusaka 12 niefiltrowaną i niepasteryzowaną mam nadzieje że jutro uda mi się znaleźć napięcie do beczki i w weekend będzie można go skosztować
Zapraszam i pozdrawiamComment
-
Ja bym napisał " z przyjemnością informuję, że browar Połczyn nie zagości u nas"
A Rampusak podbije poznańskie gardła. Jestem tego pewien.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profileComment
-
Co do rampusaka to już praktycznie koniec beczki zatem kto chciał to się napił a kto nie zdążył to na pewno jeszcze znajdzie coś dla siebie.
W najbliższym czasie planujemy pojawienie się beczek z Konstancina w wersji niepasteryzowanej (po 12.09) i butelki z Raciborza
Pozdrawiam i zapraszamComment
-
Z Wodą nigdy nic nie wiadomo. Teoretycznie została naprawiona przyczyna zalań ale już nie wykluczamy pojawienia się kolejnej oby NIE
Co do piw na tą chwilę sklepni oraz velen z nalewaka + cała lodówka przysmaków.
Końcem tygodnia postaram się podłączyć coś nowego.
Pozdrawia
T.Comment
-
-
czas jakis temu odwiedzilem i bartka skonsumowalem! chce czesciej!Comment
-
Comment
-
Zbieg okoliczności sprawił że mieliśmy okazję z kolegą Olrusem wpaść do nowej knajpki na rekonesans. Sam lokal ma potencjał i z pewnością będziemy go chętnie odwiedzać - moim zdaniem niezłe miejsce na organizowanie co czas jakiś browarbizowych spotkań Strach pomyśleć co się będzie działo jeśli będą w użytku wszystkie dostępne nalewaki czego sobie i właścicielom serdecznie życzę.
Co do samego Bartka, to niestety nie jest już ten Bartek co kiedyś. Ten obecny mi nie smakuje. Za to Velen z beczki był bardzo dobry.
A jeśli się pojawi Bursztynowe z Zawiercia to mogę się tam zameldować na pobyt czasowyComment
-
Kolejna do podpięcia jest beczka Brackiego. Dziś bądź jutro Brackie popłynie z nalewaka. Dla kolekcjonerów jest kilka szklanek 0,33 i trochę podkładek. W tym tygodniu jest także mała promocja - za każde 30zł. wydane w sklepie na Sokoła przydzielany jest talon na lane w knajpie piwo!Comment
-
Comment
Comment