Poznań, pl. Bernardyński 2/2, Old School Pub Piwomania
Collapse
X
-
-
Wywiad jaki zrobiłem w barze w czasie długiego weekendu wskazywał na to, że duża sala miała zostać przerobiona na sale dla palących - w myśl przepisów zamkniętą od baru drzwiami oddzielającymi ją od strefy niepalącej w której musi mieścić się bar a do której tutaj włączone zostają tez pozostałe sale. Pewnie do tego też ta rozbudowa wentylacji. Fajnie - będzie nadal gdzie z fajeczką usiąść bo wyjście na 1,5 godziny przed lokal jakoś mało mi się uśmiechało zwłaszcza w kontekście zimowej aury.Pozdrawiam, MaciekComment
-
Przepraszam za OT.
Comment
-
Byłem ze znajomymi niedawno w Oldschoolu i miałem nadzieję, że w końcu napijemy się dobrego piwa (jak to wcześniej bywało) i (jako, że było już po 15.11.2010) nie przesiąkniemy dymem z papierochów.
Niestety mimo, że założono drzwi oddzielające sale dla palaczy od tej dla niepalących to drzwi te były cały czas otwarte i dym bez przeszkód rozprzestrzeniał się po całym pubie.
Rozumiem, że właściciele Oldschoola nastawiają się na klientów-palaczy, ale to może spowodować po pierwsze odpływ tych którzy nie palą i chcą oddychać bez wciągania w nozdrza dymu, a po drugie (jak ktoś będzie upierdliwy) może skutkować mandatem od odpowiednich służb...Comment
-
Prawdopodobnie tu wylądujemy po giełdzie w sobotę. Czy można prosić o info co obecnie jest lane z kija?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Rozumiem, że właściciele Oldschoola nastawiają się na klientów-palaczy, ale to może spowodować po pierwsze odpływ tych którzy nie palą i chcą oddychać bez wciągania w nozdrza dymu, a po drugie (jak ktoś będzie upierdliwy) może skutkować mandatem od odpowiednich służb...Comment
-
Oj, niedobrze to wygląda - chciałem zaciągnąc tam kolegów z okazji 40 urodzin jednego z nich, ale w tej sytuacji jakoś mnie to zniechęca...Czy właściciele mogą się ustosunkowac do tych informacji? Jakie środki podjęli żeby rzeczywiście umożliwic niepalącym przebywanie w środowisku przyjaznym dla zdrowia?
Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
"Niestety mimo, że założono drzwi oddzielające sale dla palaczy od tej dla niepalących to drzwi te były cały czas otwarte i dym bez przeszkód rozprzestrzeniał się po całym pubie. "
drzwi, którą są cały czas otwarte nie załatwiają tematu, ale z tego co zauważyłem to właściciele są palący więc w tym lokalu palacze zawsze będą mieli lepiej, ale może się mylę?Comment
-
swieta swieta i po swietach.
Witam,
Czy juz otwarte po okresie swiatecznym?
Jesli tak to co jest dostepne z kija?Comment
-
A czy właściciele w końcu mogliby się ustosunkowac do pytania odnośnie [U]porządznego[U]odseparowania palących od niepalących? Bo przyznam, że ostatnio z uwagi na brak info nie poszedłem do Old School Pubu - stwierdziłem, że lepiej nie pakowac się w niewiadome miejsce i poszedłem gdzie indziej.Ostatnia zmiana dokonana przez snorre; 2011-01-19, 23:49.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment