Pobierowo, Grunwaldzka 89, Pizzzeria Czerwony Pomidor

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Pobierowo, Grunwaldzka 89, Pizzzeria Czerwony Pomidor

Pizzernia Czerwony Pomidor na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Poznańska. Przed lokalem parasole Perły i Zwierzyńca. Na nalewakach Perła oraz Pils ze Zwierzyńca
    Mniej książków więcej piwa

Related Topics

Collapse

• otvirak
    Stodoła, Czerwony Topór
    otvirak
    Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
    Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
    Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
    Barwa: herbaciana.
    Piana: drobnoziarnista,...
    2024-07-30, 17:17
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • anteks
    Pobierowo, Grunwaldzka 87, Alkohole Świata
    anteks
    Obecnie chyba jedyny sklep w Pobierowie z kraftami. Stały butelki z Okrętowego, Artezana, Pinty, Radugi, Gościszewa, Trzech Kumpli, Rockmill. Ceny około 9-10zł za but
    ps
    oraz ich hicior Pobierowo jest OK
    2017-07-25, 20:13
  • anteks
    Pobierowo,Grunwaldzka 70C, Wydma
    anteks
    Z butelkowych Okrętowy, Raduga, Piwoteka oraz Cieszyn. Piwa w cenie 12zł/but
    2017-07-28, 18:00
  • dadek
    Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
    dadek
    Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
    2021-06-21, 21:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...