Kołobrzeg, bulwar Jana Szymańskiego 6, Ryby Rewiński

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • telek
    Podpułkownik Piwnej Armii
    🥛🥛🥛
    • 2011.05
    • 571

Kołobrzeg, bulwar Jana Szymańskiego 6, Ryby Rewiński

Dziwnym zbiegiem okoliczności pod tym samym adresem co smażalnia ryb (ryby doskonałe: smażone, z pieca, zupy rybne, tatar, etc.) figurują spółki Maltgarden, częściowo powiązane osobowo ze spółką Rewiński.
    W ofercie są więc butelkowe popularne piwa Maltgardena (pils, pszenica, IPA, etc.).
    Ostatnia zmiana dokonana przez telek; 2022-06-27, 16:03. Powód: Literówka

Related Topics

Collapse

• telek
    Kołobrzeg, Sikorskiego 1 (na środku kortów), pizzeria Tenisówka
    telek
    Lokal wzniesiony w lekkim szkielecie drewnianym na środkowym korcie przy Sikorskiego. Legalność postawienia go budzi kontrowersje. Poza smaczną pizzą oferują również zupy, makarony i desery.
    Przechodząc do meritum: na kranie heinekenowa oferta żywca, w zeszłym roku w butelce był Colberg,...
    2022-06-28, 14:24
  • concerto
    Kołobrzeg, Morska 6, Maltgarden Beer & Food
    concerto
    Lokal powstał bodaj miesiąc temu, nowoczesny styl, młoda energiczna ekipa w obsłudze. Na kranie 10 piw ze stajni Maltgardena. Do jedzenia, jak to się mówi w obecnej polszczyźnie, tapas Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na...
    2021-08-06, 07:57
  • concerto
    Kołobrzeg, Warzelnicza 1, Marina
    concerto
    Jeden z kilku lokali serwujących Maltgardena w Kołobrzegu. Niedawno otwarty, serwuje dania nibyazjatyckie. Nie byłem, wydaje się, że jego główną zaletą jest widok na port jachtowy....
    2021-08-06, 07:49
  • concerto
    Kołobrzeg, Kamienna 1, Masarnia
    concerto
    Najpopularniejsza burgerownia w mieście. Faktycznie niezłe jedzenie.

Co do piwa, to widziałem dość szeroką ofertę piw z Bielawskiej Wytwórni - chyba tylko butelki.
    2020-08-23, 11:02
  • concerto
    Kołobrzeg, Towarowa 14, Mamma
    concerto
    Nie byłem jeszcze, ale za jakieś 2 tygodnie jadę do Kołobrzegu i robię risercz.

Wg internetów dość nowy lokal we współczesnym stylu, z kuchnią włoską.

Niby smacznie.

Co do piwa to mają deal z Maltgardenem, który "specjalnie dla nich"...
    2020-07-25, 20:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X