Jest to Restauracja rybna ,w sumie i winiarnia.Można oczywiście wypić piwko.Lany jest Bosman w dwóch wersjach i Okocim ,wszystko po 5 złotych.Fajny lokalik,w piwniczce kilka kameralnych salek,miła obługa,dobre jedzenie(choć ceny cóż delikatnie mówiąc nie są sympatyczne).Ta knajpka znajduje się na Podzamczu na ul.Wielka Odrzańska.
Szczecin, Wielka Odrzańska, "Konik Polski"
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-18, 19:56 -
-
-
Z racji że ten kontrakt zwykle ma niezłe produkty a opolskie grudniowe dni porterowe za pasem, to bałtykiem nie pogardzę.
Parametry prawilne - 22 ekstr. 9,3 abv. miejsca produkcji - nie podano - gdzieś przewijało się info o Bielawie (do potwierdzenia). Butelka 0,5l. etykieta elegancka,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jako że browar zmienił nazwę, umieszczam to piwo pod nową, zresztą w przypadku Bielawskiej Wytwórni Napojów też go nie było do tej pory, przynajmiej na forum.
IPA
E: 15, 5º
A: 5, 6 %
Zapach z butelki jak na deklarowany styl zbyt słodowo-owocowy, brak innych urozmaiceń....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-16, 18:04 -
- Loading...
- Koniec listy.