Borne Sulinowo, Rasputin

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Borne Sulinowo, Rasputin

knajpka o nazwie Rasputin[nawet prowadzą ją Rosjanie]Lokalizacji nie pamiętam-tam to wszystko wygląda tak samo;jedne wielkie koszary.Panują tam klimaty rosyjskie z muzyką włącznie.Pub kameralny świeczniki na stole-naprawdę miło.Piwko to Okocim za 3.50 pln z kija,były jeszcze dwa gatunki,ale wypadły mi z głowy[na pewno nic regionalnego]

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• Aldach
    Dino Market, Borne Sulinowo, Wojska Polskiego 5a
    Aldach
    Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
    2020-07-09, 18:48
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • pebejot
    Niemcy, Woltersdorf, SchleusenBrauerei, An d. Schleuse 2b, Schleusenbrauerei
    pebejot
    Mały, kameralny browar restauracyjny niedaleko polskiej granicy.
    Obiekt znajduje się w pięknym położeniu nad samym jeziorem Flakensee w miasteczku Woltersdorf.
    Do miasteczka można dojechać z Erkner autobusem 416, ale dojeżdża tu też, kursujący w ruchu liniowym zabytkowy tramwaj...
    2024-10-03, 10:29
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • pebejot
    Węgry, Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 6, Hansdonner Sörház
    pebejot
    W 2020 roku w uroczym miasteczku Kaposvár, stolicy Somogy otworzył się browar, który można zakwalifikować jako restauracyjny.
    Otwarcie browaru w trudnych czasach covidu od początku stawiało pod znakiem zapytania jego dalsze istnienie, co od razu przełożyło się na drastyczne zredukowanie...
    2022-09-14, 14:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...