Czaplinek, Pub 21

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zythum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.08
    • 8305

Czaplinek, Pub 21

Pub 21 Piwa: Brok, Tyskie , Lech. Zimny wystrój ale w sumie miłe miejsce bo pani prowadząca jest sympatyczna i miła. Jedzenie takie sobie. Tutaj przychodzą miejscowi w wieku około 25 - 35 lat)
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-19, 17:57.
    To inaczej miało być, przyjaciele,
    To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
    Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
    Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
    Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
    Królowie banków, fabryk, hut
    Tym mocni są, że każdy kradnie
    Bogactwa, które stwarza lud.
  • pulas
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.08
    • 965

Re: Brak dobrych knajp

zythum napisal/a
    Pub 21 Piwa: Brok, Tyskie , Lech. Zimny wystrój ale w sumie miłe miejsce bo pani prowadząca jest sympatyczna i miła. Jedzenie takie sobie. Tutaj przychodzą miejscowi w wieku około 25 - 35 lat)
    Kilka uwag!
    Pub 21 - za dnia klientela to przeważnie znajomi pani sprzedajacej, a ich wiek to ok 40-50 lat wraz z wnuczkami...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-19, 17:58.
    pułaś
    ---------------------------------
    "(...)W kącikach flechtów wieczór już
    Lśni jak porzeczka krwawa
    Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
    I między bajki wkładam"

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Prušánky, Prušánky 132, Pivovar Starý Dvůr
      heckler
      Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
      2020-02-07, 07:02
    • bastion
      Chorwacja, Hvar, Petricevo Setaliste 8, Vunetovo Craft Beer.
      bastion
      Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...
      2021-10-15, 21:43
    • Shedao
      Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
      Shedao
      Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
      2025-01-07, 14:02
    • heckler
      Ivančice, Kounická 1736/86, Pivovar Ivančice
      heckler
      Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
      Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend
      ...
      2023-05-09, 15:56
    • dadek
      Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...