Pub 21 Piwa: Brok, Tyskie , Lech. Zimny wystrój ale w sumie miłe miejsce bo pani prowadząca jest sympatyczna i miła. Jedzenie takie sobie. Tutaj przychodzą miejscowi w wieku około 25 - 35 lat)
Czaplinek, Pub 21
Collapse
X
-
Czaplinek, Pub 21
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-19, 17:57.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Re: Brak dobrych knajp
zythum napisal/a
Pub 21 Piwa: Brok, Tyskie , Lech. Zimny wystrój ale w sumie miłe miejsce bo pani prowadząca jest sympatyczna i miła. Jedzenie takie sobie. Tutaj przychodzą miejscowi w wieku około 25 - 35 lat)
Pub 21 - za dnia klientela to przeważnie znajomi pani sprzedajacej, a ich wiek to ok 40-50 lat wraz z wnuczkami...Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-19, 17:58.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Related Topics
Collapse
-
Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
-
Channel: Czechy
2020-02-07, 07:02 -
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.
Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:02 -
-
Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend...-
-
-
Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment