Mielno, Nadbrzeżna 12, Pub Caffe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kogra
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.03
    • 139

Mielno, Nadbrzeżna 12, Pub Caffe

Znajduje się non na równoległej ulicy do promenady, zaraz przy jej początku. Malutki lokal z ogródkiem(znak rozpoznawczy-parasol Ambera). Mozna tam się napić Ambera z beczki (3,50). Oprócz tego z beczki Tyskie, oraz koncerny w butelkach.
  • kogra
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.03
    • 139

Niestety Ambera już nie ma. Zastąpił go Lech.

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Giżycko, Nadbrzeżna 11, Browar Chmury
      becik
      Na dniach ma być oficjalne otwarcie. Znajduje się na w miejscu dawnej restauracji Akwarium przy samym nadbrzeżu.
      Sala to bar ze stolikami, za przeszkloną szybą widać serce browaru, warzelnia na widoku. W sezonie mają być stoliczki na zewnątrz. Wystrój dość nowoczesny, na tyłach baru...
      2019-10-20, 18:51
    • e-prezes
      Amber, Dyniowe
      e-prezes
      Nie jestem jakimś wielbicielem "klasycznych" piw dyniowych, ale w 'helowin' byłem zobligowany, więc w drodze spożyłem Dyniamit Pinty a na miejscu porównałem z Dyniowe z Ambera.Dalej uważam, że to nie moja bajka, ale porównawczo całkiem spoko. Ani na + ani na -. Dobra interpretacja...
      2024-11-04, 18:50
    • bastion
      Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
      bastion
      Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
      2024-07-17, 20:30
    • bastion
      Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
      bastion
      Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
      Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
      2022-11-14, 21:02
    • pebejot
      USA, Nowy Jork, 12 Vandam St, Torch & Crown Brewing Company
      pebejot
      Browar restauracyjny na Manhattanie, otwarty w 2019 roku, zlokalizowany jest przy stacji metra Spring Street linii A, C i E.

Wnętrze wita wielką salą wykończoną czerwoną cegłą i betonowym.
      W suficie goła instalacja wentylacji, wszystko pomalowane na biało (moda Europejska...
      2022-03-07, 11:23
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...