Znajduje się non na równoległej ulicy do promenady, zaraz przy jej początku. Malutki lokal z ogródkiem(znak rozpoznawczy-parasol Ambera). Mozna tam się napić Ambera z beczki (3,50). Oprócz tego z beczki Tyskie, oraz koncerny w butelkach.
Mielno, Nadbrzeżna 12, Pub Caffe
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Na dniach ma być oficjalne otwarcie. Znajduje się na w miejscu dawnej restauracji Akwarium przy samym nadbrzeżu.
Sala to bar ze stolikami, za przeszkloną szybą widać serce browaru, warzelnia na widoku. W sezonie mają być stoliczki na zewnątrz. Wystrój dość nowoczesny, na tyłach baru...-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Nie jestem jakimś wielbicielem "klasycznych" piw dyniowych, ale w 'helowin' byłem zobligowany, więc w drodze spożyłem Dyniamit Pinty a na miejscu porównałem z Dyniowe z Ambera.Dalej uważam, że to nie moja bajka, ale porównawczo całkiem spoko. Ani na + ani na -. Dobra interpretacja...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-04, 18:50 -
-
Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...4 Photos
-
Channel: Chorwacja
2024-07-17, 20:30 -
-
Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...-
Channel: Słowacja
-
-
Browar restauracyjny na Manhattanie, otwarty w 2019 roku, zlokalizowany jest przy stacji metra Spring Street linii A, C i E.
Wnętrze wita wielką salą wykończoną czerwoną cegłą i betonowym.
W suficie goła instalacja wentylacji, wszystko pomalowane na biało (moda Europejska...-
Channel: USA
2022-03-07, 11:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment