Przybytek ten usytuowany jest w starym domku ale ogródek i wnętrze ok. Najważniejsze co tam jest to Sambor niefiltrowany (4,-). Poza tym z beczki "normalny" Sambor (3,50) i Tyskie.
Mielno, 1 Maja 4, Piwiarnia O'Key [zamknięte]
Collapse
X
-
Teraz Sambor 4,- a niefiltrowany 4,50. Z tym że niefiltrowany nie jest w stałej ofercie gdyż jak stwierdził własciciel browar rozlewa go w piątek, a on nie zamawia dużo więc starcza mu na niedługo(teraz juz w niedzielę się skończył).Ale może w sezonie bedzie więcej. Poza tym na Euro 2008 wystawiony jest w ogródku telebim.
Comment
-
-
Nie dane mi bylo odwiedzić tego lokalu, ale piłem sambora niefiltra w jakimś lokalu na promenadzie. Gdy przyglądałem się jemu i podziwiałem niekwestionowaną mętność usłyszałem niezły tekst od gościa który stał przy nalewaku: "mętny jest bo to resztka z kega, w tej resztce to on z 10% alk. ma"
A piwko było pysznePozdrawiam
dj
Comment
-
-
Jedyne warte uwagi piwne miejsce w Mielnie. Właśnie wróciliśmy i cały poprzedni tydzień piwkowaliśmy tylko tam. A w ofercie:
- Kowal Pszeniczne 7zł
- Kowal Ciemne 7zł ( oba taniej niż u Kowala w Koszalinie, tam po 8 zł)
- Brok niefiltrowany 6 zł (pyszny!)
- Sambor 5 zł
Jest też oczywiście coś dla fanów extremalnych smaków czyli Warka i Tyskie po 5 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Michal28 Wyświetlenie odpowiedziCzy browar kowal dalej jest w ofercie tego lokalu?
Jest za to Sambor niefiltrowany, Sambor, Warka i Tyskie.
Kowala możesz się napić w Pensjonacie Lazur.
Comment
-
Comment