Wlasnie przechodzilem dzisiaj deptakiem na ul.Boguslawa i we wlasne oczy nie uwiezylem,a tutaj wlasnie otwieraja knajpe,pub BROWAR CZARNKOW.
Szczecin, Bogusława, Le Passage (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWlasnie przechodzilem dzisiaj deptakiem na ul.Boguslawa i we wlasne oczy nie uwiezylem,a tutaj wlasnie otwieraja knajpe,pub BROWAR CZARNKOW.
Ps.: zmieniono z: Szczecin ul.Bogyslawa-deptakLast edited by Maggyk; 2007-07-18, 17:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWlasnie przechodzilem dzisiaj deptakiem na ul.Boguslawa i we wlasne oczy nie uwiezylem,a tutaj wlasnie otwieraja knajpe,pub BROWAR CZARNKOW.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziOtwarte już ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziOtwarte już ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziBylem dzisiaj i co zamkniete dopiero wszystko wstawiaja.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzy Ty nie masz polskich znaków, czy z zasady olewasz, to co się do Ciebie pisze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziNiemam polskich znakow,gdyz mam zachodnia klawiature w pracy i to nie moja wina.A czytac umie i nie olewam!Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTak wiec niemam programu,azebym mogl pisac LOGICZNIE PO POLSKU!
Może dzisiaj jak się wyrobię pokukam ,co to powstało na deptaku.
Ciekawe po ile będzie piwko-pewnie po piątaka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No to już cosik wiem .Prowadzić ją będzie ...nie kto inny jak Rajmund(właściciel Petit Paris).W związku z tym,że leciałem do pracy nie miałem czasu ,aby z nim za długo pogadać.Z tego co widziałem piwko będzie tylko w ogródku i to małym (zdjęcie niebawem).2L mają kosztować 16,54.Czy będzie tak jak w Petit podawane w 0.4l nie zdążyłem zapytać.
Aha mimo remontu można było już się napić piwa-szkoda,że nie mogłem
Co do adresu ,obok widziałem nr 51.Od Jagiellońskiej patrząc od strony pomnika po lewej stronie jakieś kilkadziesiąt metrów-parasole Czarnkowa doskonale widoczne.O nazwę nie pytałem i nie widziałemLast edited by Pogoniarz; 2007-07-20, 21:57.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment