Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
Wyświetlenie odpowiedzi
Szczecin, Bogusława, Le Passage (zamknięte)
Collapse
X
-
Godziny otwarcia
Może to kogoś zainteresować - wedle słów Właściciela, lokal jest otwarty w godzinach 12-12 (24) a zatem wcześniej niż w pierwszym Petit Paris (chociaż nazwy nie stwierdziłem)"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macrac1068 Wyświetlenie odpowiedzijeszcze tydzień temu było (0,4 ciemnego po 4,5zł.) , ale najpierw wpadł sanepid i (o zgrozo!!!) wprowadził plastikowe kubki, a od tygodnia zamknięte na amen.Last edited by Pogoniarz; 2008-06-21, 03:31.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPewnie konkurencja napuściła sanepid
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPewnie konkurencja napuściła sanepid
Zamyka lokal z reguły po niewykonaniu zaleceń w zadanym terminie.
Poprawili warunki sanitarne i dostali zgodę na otwarcie lokalu.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macrac1068 Wyświetlenie odpowiedziteż tak myślałem )) jest ok.właśnie wróciłem po przechyleniu "ciemnego" . Było nawet karaoke wewnątrz-miejsca 2x2m,ale najważniejsze piwo.Działa i niech działa bez przerw.Szkło też było.Last edited by Pogoniarz; 2008-06-25, 10:22.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment