Duży lokal usytuowany między parkiem a wałem, przy wyjściu na plażę. Lokal należy do hotelu Plaza, znajdującego się po drugiej stronie alejki. W hotelu znajduje się zaplecze gastronomiczne karczmy oraz toalety. Cały lokal to jeden wielki „drewniany ogródek”. Mnóstwo dużych ław i przeróżnych stolików. Można również usiąść przy jednym z dwóch barów. Albo w centrum ogródka, albo przy alejce, nie wchodząc nawet na teren lokalu. Jak nazwa wskazuje w karczmie śpiewają kucharze i kelnerzy. Wykonują z różnym powodzeniem światowe i krajowe przeboje. Fajny lokal, ale…. obsługa często jest arogancka i traktuje klienta z góry (chociaż super miła też się zdarza). Jedynym piwem, dla którego warto tam zajrzeć jest Czarnków Eire Noteckie. Niestety 8zł/0,5l.
Darłówko, Słowiańska 3, Karczma Śpiewających Kucharzy i Kelnerów
Collapse
X
-
Darłówko, Słowiańska 3, Karczma Śpiewających Kucharzy i Kelnerów
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówTagi: brak
-
-
Lokal jeszcze nieczynny, ale nastąpi to lada dzień, wszystko już niemal gotowe. Nie wiem, czy będzie Czarnków. Nalewaków multum, ale na żadnym nie zauważyłem nic ciekawego - same g*** koncerny.Last edited by Pendragon; 2009-06-25, 22:47.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
Comment