Szczecin, pl. Kilińskiego, Bar Kargulena

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • volodos
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.09
    • 717

Przybyłem, zobaczyłem i uciekłem. Czarnkowa już nie ma i najprawdopodobniej nie będzie. Właścicielka oznajmiła mi, że "browar sprzedali i nie można się dodzwonić". Nawiasem mówiąc, nikt tu chyba nie napisał, że bar "Kargulena" to po prostu smażalnia ryb! Hm, w sumie można było się po nazwie domyśleć. Zapach panujący wewnątrz i w obrębie lokalu bynajmniej nie zachęcał do konsumpcji czegokolwiek. Lazłem przez pół Szczecina, ech
    Last edited by volodos; 2011-04-14, 20:22.

Comment

• Hoxton
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.12
      • 53

Ciechan w Kargulenie

No, No to się zdziwiłem jak zobaczyłem Ciechany wyborny i lagerowy w ofercie Karguleny.
      Mają również Lubuskie Jasne oraz Noteckie ciemne. Wszystko butla, ale jest to dobry prognostyk na przyszłość Podobno, ktoś zaczął dystrybucję Ciechana i Witnicy na Szczecin.
      No cóż pożywiom uwidziom, może więcej knajp zacznie dobre piwa serwować w naszym pięknym nadmorskim mieście

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hoxton Wyświetlenie odpowiedzi
        może więcej knajp zacznie dobre piwa serwować w naszym pięknym nadmorskim mieście
        Od niedawna w Szczecinie?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• kisiaczka
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.05
          • 1

bar

Kargulena jest czynna od 10 do ostatniego klienta, zapraszamy jest nowy właściciel nowy wystrój, maszyny do gry internetowe oraz turnieje i mecze darta.Fajny Klimat naprawde, piwa w dobrych cenach, posiadamy perłe export, chmielową oraz niepasteryzowaną, tak samo noteckie ciemne i wiele innych gatunków.POZDRO i zapraszamy

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23933

Proszę zapoznać się z:
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• dadek
              Major Piwnych Rewolucji
              🍺🍺
              • 2005.09
              • 4702

Lokal zwizytowany ponownie 18.03. Niestety krany Noteckiego puste i nie ma perspektyw żeby ożyły. Koncernówek z resztą też ale nikogo z nas to nie interesuje. Wybór dobrych piwek z małych browarów jest, ale tylko butelkowe więc też zrezygnowaliśmy.

Comment

Przetwarzanie...
              X