Start pewnie koło godziny 17. Spotkanie jak najbardziej ma charakter otwarty
Szczecin, Lelewela 8 (CH Magnet), Pub Pivaria [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hmel Wyświetlenie odpowiedziA o której godzinie? I czy impreza jest otwarta?
Osobną kwestią jest, czy dostojni piwowarzy domowi pozwolą Tobie przyłączyć się do swojego grona.
Moja rada aby pozwolili: przynieś wkupne piwko uwarzone przez siebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziZaczynamy o godz. 17.00, pokaz jest otwarty.
Osobną kwestią jest, czy dostojni piwowarzy domowi pozwolą Tobie przyłączyć się do swojego grona.
Moja rada aby pozwolili: przynieś wkupne piwko uwarzone przez siebie
Nie jest aż tak strasznie, ale oczywiście wymiana piw mile widziana.
Comment
-
-
Wczoraj mieliśmy prezentację czeskiej kuchni - zostało jeszcze trochę chlebiczków, które chętni za symboliczną opłatą będą mogli zakupić do piwka.
Comment
-
-
-
Proszę szanowne ludy szczecińskie o założenie stosownego wątku w dziale z imprezami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kretu Wyświetlenie odpowiedziNa facebooku ani tutaj nie znalazłem a jest na stronie którą nie każdy odwiedza więc napisze że 18.12.2010 kolejne Pokazowe Warzenie piwa w pubie Pivaria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziKiedy (i czy w ogóle) w tym roku Pivaria otwiera swój ogródek na dziedzińcu muzeum?
Planujemy natomiast uczestnictwo w akcjach na pobliskim placu Orła Białego
Comment
-
-
DŁUGI WEEKEND
W niedzielę 1 maja nie pracujemy, ale pracujemy 2 i 3 maja.
Na chętnych do spędzenia u nas czasu czeka sporo czeskich nowości!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziW tym roku nie otwieramy ogródka na dziedzińcu muzeum
Planujemy natomiast uczestnictwo w akcjach na pobliskim placu Orła Białego
Comment
-
Comment