Jeszcze pytanie natury technicznej - nazwa centrum handlowego to Magnet (tak jest na infoludku) czy Magnetic (tak jest w komentarzach do dodanych przez Ciebie szyldów do galerii)? Nie wiem jak mam uzupełnić temat.
Szczecin, Lelewela 8 (CH Magnet), Pub Pivaria [zamknięte]
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJeszcze pytanie natury technicznej - nazwa centrum handlowego to Magnet (tak jest na infoludku) czy Magnetic (tak jest w komentarzach do dodanych przez Ciebie szyldów do galerii)? Nie wiem jak mam uzupełnić temat.Last edited by TCT; 2008-11-21, 21:04."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TCT Wyświetlenie odpowiedziTo może ja odpowiem, choć niepytany: Centrum handlowe to Magnet (kiedyś sklep tej sieci się tam mieścił), zaś Magnetic to nazwa speluny, która niestety była tam przed Pivarią.
Acha - w szyldach też już naniosłem stosowną poprawkę.
Dzięki za przychylne komentarze i za miłe spędzenie czasu
Comment
-
-
Byłem dzisiaj drugi raz. Klimatycznie i ciepło (za pierwszym razem było dosyć zimno). Niestety trafiliśmy na piwną pustynie. Lany polotmavy Primator a i w lodówkach dosyć pustawo. Mimo wszystko warto było podjechać kawałek
Swoją drogą pytanie do Pana Kierownika. Nie dałoby się załatwić Sambora albo Kanclerza z Broka? Widziałem w lodówce Łomże Export, która do Sambora się nie umywa a jakby jeszcze był niefiltrowany, mmm!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedziByłem dzisiaj drugi raz. Klimatycznie i ciepło (za pierwszym razem było dosyć zimno). Niestety trafiliśmy na piwną pustynie. Lany polotmavy Primator a i w lodówkach dosyć pustawo. Mimo wszystko warto było podjechać kawałek
Swoją drogą pytanie do Pana Kierownika. Nie dałoby się załatwić Sambora albo Kanclerza z Broka? Widziałem w lodówce Łomże Export, która do Sambora się nie umywa a jakby jeszcze był niefiltrowany, mmm!
Na pustynię powiadasz natrafiłeś? To pokaż mi inny taki lokal w Szczecinie gdzie dziś było ponad 30 gatunków piwa w lodówce??? Głupoty chłopie piszesz i tyle!
Co do "tylko" lanego polotmavego to jak sobie wyobrażasz: beczka się kończy z jasnym i jadę po uzupełnienie prawie 700 km? Mniej Ty człowieku trochę rozumu zanim głupoty zaczniesz wypisywać!
Co do "Broka": w okolicach nie ma hurtowni z tym piwem. A jeśli chodzi o "Łomżę" to ściągam ją z tej samej hurtowni co primatora - i wg. mnie jest, to piwo o smaku wybornym, w niczym nie ustępującym brokowemu Samborowi.
Kończąc, uprzejma prośba: zanim zaczniesz farmazony pisać ugryź się najpierw w długopis!
Twoje:
Comment
-
-
A po co zaraz te nerwy i jakieś docinki?
Piwna pustynia była w odniesieniu do pierwszej wizyty kiedy lodówki były wypchane po brzegi. Czy gdzieś napisałem, że to źle że był Primator? Przeciwnie, był pyszny.
A z tych 30 to ilu nie można dostać w sklepie?
Mój poprzedni post nie miał negatywnego wydźwięku, więc nie rozumiem skąd ta złość.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziJak wyżej. Pozdrawiam!
A to symboliczny kufelek ciemnego, pysznego, lanego primatorka: dla kolegi
A tak pozatym,lokal pieknie urządzony sympatyczna atmosfera,duża ilość gatunków czeskiego piwa,a także polskiego szkoda że Bosmana nie ma.Miła atmosfera.Lokal blisko przystanka tramwajowego-dojadz fajny.
Ps.Krzysiu prosze o zmiane muzyki w lokalu.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedziA po co zaraz te nerwy i jakieś docinki?
Piwna pustynia była w odniesieniu do pierwszej wizyty kiedy lodówki były wypchane po brzegi. Czy gdzieś napisałem, że to źle że był Primator? Przeciwnie, był pyszny.
A z tych 30 to ilu nie można dostać w sklepie?
Mój poprzedni post nie miał negatywnego wydźwięku, więc nie rozumiem skąd ta złość.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTego nie dostałem!
A tak pozatym,lokal pieknie urządzony sympatyczna atmosfera,duża ilość gatunków czeskiego piwa,a także polskiego szkoda że Bosmana nie ma.Miła atmosfera.Lokal blisko przystanka tramwajowego-dojadz fajny.
Ps.Krzysiu prosze o zmiane muzyki w lokalu.
Pozdrawiam
Bosmana nie ma bo jest wszędzie. W sklepie za rogiem także.
Muzyka jest przypisana do tego lokalu. Innej nie będzie, bo są tacy, którzy przychodzą właśnie dla niej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziTo pokaż mi inny taki lokal w Szczecinie gdzie dziś było ponad 30 gatunków piwa w lodówce???Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziPogratulowac tych 30 gatunkow...
Pivaria TwojeMM961
4:-)
Comment
-
-
Naczelnik i JAckson: Dzięki!
Dodam tylko, że były to piwa z Polski, Niemiec, Czech, Litwy, Ukrainy i Francji. Samej pszenicy 12 rodzajów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziBo to jest tak:
1 - zamykamy drzwi przed takimi, którzy używają słów na d...
(...)
5 - co do tego gdzie i komu na kim zależy vide pkt. 1.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziGłupoty chłopie piszesz i tyle!
(...)
Mniej Ty człowieku trochę rozumu zanim głupoty zaczniesz wypisywać!
(...)
Kończąc, uprzejma prośba: zanim zaczniesz farmazony pisać ugryź się najpierw w długopis!
1. Klient ma ZAWSZE rację.
2. Jeżeli Klient nie ma racji, patrz punkt 1.
Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie i twojego biznesu. Powiem tak, oczywiście mógłby napisać to na PW, ale uważam, że sposób w jaki potraktowałeś kolegów forumowiczów domaga się jakiejś reakcji. Z racji tego, że jesteś osobą, było nie było znaną w środowisku, wręcz zasłużoną, tym bardziej nie przystoi Ci takie zachowanie. Nie pisałeś tego do szarych klientów, tylko do kogoś, kto poprzez forum powinien być dla Ciebie wyjątkowy. Obawiam się wręcz, że gdyby to był właściciel knajpy, który nie udziela się na forum doczekałby się krytyki wcześniej.
Rozumiem, że możesz chcieć przekazać swoje argumenty, ale ważna jest również forma w jakiej się to robi. Rozumiem, że wobec innych forumowiczów nie trzeba się zachowywać sztywno, jak wobec klienta składającego reklamację. Można sobie pozwolić na potraktowanie sprawy z przymrużeniem oka, ale to nie znaczy, że można odpowiadać tak, jak to zrobiłeś.
Mógłbym, zgłosić do usunięcia te posty z wycieczkami osobistymi w kierunku dadka czy unkela, ale myślę, że lepiej będzie jeśli one tu zostaną - ku przestrodze.
I jeszcze jedno - nie jestem ze Szczecina, więc nie ma to dla Ciebie większego znaczenia, ale jeżdżąc po Polsce staram się odwiedzić ciekawe piwnie miejsca. Po tych kilku postach Pub Pivaria nie jest na mojej liście miejsc, które muszę odwiedzić.
Zrobisz z tym postem co zechcesz. Możesz mnie "pojechać" gorzej niż wcześniej kolegów, ale wydaje mi się, że powinieneś sprawę gruntownie przemyśleć. Prowadząc jakikolwiek biznes, trzeba swoich klientów lubić. Tak po prostu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie w całym Wrocławiu tylu nie ma.
Rzucę kilka:
Pils, Hefe-Weizen, Dunkel Weizen, Kristal Weizen, Stout, FES, Bock, Porter Bałtycki, Tmavy Lezak, Dotmunder, Blonde, Dubbel, Tripel, Saison, Flemish Red Ale, IPA, Pale Ale, Brown Ale, Maerzen, Alt, Rauchbier, belgian strong ale, pale lager, witbier,
Brakuje 6. Pomożecie?Last edited by kopyr; 2008-11-23, 15:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziProwadząc jakikolwiek biznes, trzeba swoich klientów lubić. Tak po prostu.
Jako człowiek nie lubię gdy piszą rzeczy najnormalniej nieprawdziwe. I nic ich wg. mnie nie usprawiedliwa.
Za całą resztę cennych uwag THX
Comment
-
Comment