Proszę ograniczyć się do opisywania lokalu, wycieczkom osobistym mówię stanowcze nie. Jeśli macie jeszcze coś sobie osobiście wyznać są inne możliwości. Ten temat niech służy opisywaniu lokalu.
Szczecin, Lelewela 8 (CH Magnet), Pub Pivaria [zamknięte]
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
No niestety 30 gatunków to ja w tej lodówce nie wiedzę ewentualnie rodzajów.
Comment
-
-
Zdjęcia proszę zamieszczać w galerii, tutaj wklejać linki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNo niestety 30 gatunków to ja w tej lodówce nie wiedzę ewentualnie rodzajów.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziZdjęci zrobione z wczorajszej wizyty w Pub Pivaria.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNo niestety 30 gatunków to ja w tej lodówce nie wiedzę ewentualnie rodzajów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziPolemika z Tobą nie ma sensu. Są ludzie, którzy rozumieją co mówią i co się do nich mówi oraz tacy, którzy nie rozumieją. Ty jesteś w tej drugiej grupie. Mogę tylko prosić, że zanim zaczniesz głupoty wypisywać to 10 razy się zastanów nad szykiem logicznym i skrótami, których używasz, bo nie są one czytelne.
Pozdrawiam
Ps. Mały hint: kolegom cały czas chodzi o subtelną różnicę między GATUNKIEM a RODZAJEM piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziJako dyrekcja pubu po prostu ich kocham, tych swoich klientów.
Jako człowiek nie lubię gdy piszą rzeczy najnormalniej nieprawdziwe. I nic ich wg. mnie nie usprawiedliwa.
Za całą resztę cennych uwag THX
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze jedno - nie jestem ze Szczecina, więc nie ma to dla Ciebie większego znaczenia, ale jeżdżąc po Polsce staram się odwiedzić ciekawe piwnie miejsca. Po tych kilku postach Pub Pivaria nie jest na mojej liście miejsc, które muszę odwiedzić.
Niestety.
Comment
-
-
Wszystkim, którzy zabierają głos w tym wątku, chiałbym bardzo podziękować za aktywność!
Wasze:
Comment
-
-
Szczecin-Poznań - zniżki PKP
Gdyby kogoś z sekcji szczecińskiej interesowało odebranie zniżek PKP na dojazd na giełdę w Poznaniu - proszę o kontakt ze mną. Mam je dla chętnych.
Comment
-
-
nowości
Dojechały nowości w ilości ograniczonej: Brok Export, Dawne-niepasteryzowane, Mazowieckie-niepasteryzowane, Łomża Export, Żywe, Złote Lwy, Eire, Primator Stout
Comment
-
-
Mikołajowe Warzenie Piwa
W weekendową sobotę 6 grudnia szykuje się cykliczne spotkanie Sekcji Szczecińskiej oraz Mikołajowe Warzenie Piwa: http://www.browar.biz/forum/showthre...t792600:stout:
Comment
-
-
Cerna Hora
Dotarły kolejne nowości. Tym razem pyszne piwka z Cernej Hory!
Piwka ciemne, jasne oraz polotmave. Jest tego kilka gatunków oraz do smaku szkło firmowe.
Comment
-
Comment