12 to mało? Na rynku poznańskim w pubach, można go kupić za 9 zł. I po co pchać się w guinnessa?! Mamy Bossa, Ambera, Krajana, Fortunę (o Konstancinie czy Ciechanie nawet nie marzę)...
Szczecin, Dworcowa 19, Małpi Gaj (d. 007 Pub / Biblioteka Piwna)
Collapse
X
-
Fakt nieźle się rozwija - kiedyś Żywe, teraz Żubr z kija . A czy G. za 12 to taki rarytas? Wątpię."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Haha byłem sobie dziś. No nie stety jutro do arbaitu więc jedno pifko i w doma.
Rozmawiałem z właścicielem także o tym forum i prosił mnie o waszą opinje na temat tego jakie piwo chcieliścibyści żeby było. Zależy mu na klijenteli. Może jakąś liste albo głosowanie by zrobić i mu bym przedstawił. Mówił że z żywym z kija się wycofali bo miało 10 dni waznosci i sie psóło. Tak samo podobno ma się sprawa z lanym ciemnym czarnkowem bo ten z butli jest pasteryzowany a ten z kegi juz nie. Ale wspominał o miodowym krajanie lub tez miodnym z kormorana czy warmiaku.
Pozdro
Comment
-
-
Zainstaluj sobie słownik w przeglądarce i poprawiaj błędy przed puszczeniem takiej wiązanki na forum- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedziWłaściciel stwierdził, że niedługo będzie dostępny lany Czarnków (ciemny). Czyli można liczyć na jakiś rozwój powolny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedziZ butelkowych piwek pojawiło się Miodne z Kormorana po 7zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedziNie ma to jak samemu ze soba dyskutowac, ale moze ktos to czyta Pojawiło się to co w Piotrze i Pawle, czyli Ciechany, Fortuny i z Kormorana trochę rzeczy. Po 8zł oczywiście... Niestety z lanym nędza, tylko Lech.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HubertJ Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że pub który z nazwy wydaje się być stricte piwny, posiada jedno piwo z kija...
Piwo butelkowe w cenie 7-8 zł , to jak na Szczecin zdecydowanie za dużo.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No nie wiem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziNawet nie piwo
Piwo butelkowe w cenie 7-8 zł , to jak na Szczecin zdecydowanie za dużo.
Trzeba zwrócić uwagę na jakość lokalu, jego wystrój.
Gdyby to była jakaś zaniedbana dziura to i owszem za dużo.
A tu mamy fajny wystrój, niezły wybór piw. Ostatnio moja kobieta stwierdziła że nawet w kiblu tam pachnie hehe.
Generalnie fajny lokalik. Z kobiałką tam wpadam i zawsze jest zadowolona. Rezerwujemy sobie te skórzane sofy z przyjaciółmi i jest prawie jak w domu. Miło wygodnie przy dobrym piwku. Nie wiem czemu tak marudzicie z tymi cenami piw. Nie tylko tutaj ale w innych wątkach tak samo. Cena przecież jest mało ważna a jeśli już to trzeba się liczyć z tym że w ładnym lokalu bedzie drożej niż w żabce a jeśli ktoś woli wariant żabkowy to niech kupuje w niej i pod żabką je pije. Poza tym jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi drodzy koledzy. Chcielibyście piwo po 3 złote i wystrój radisona? No sorry.
Zastanówcie się co tu piszecie w ogóle.
Ja się bardzo ucieszyłem z ciechana miodowego bo tylko piotr i paweł był do tej pory i domek a teraz mogę go gdzieś w końcu w fajnym towarzystwie i atmosferze wypić.
Bo mi picie piwa w domu jakoś nie leży poza tym trzeba po znajomych sprzątać.
Pozdrawiam.
Radek01
Comment
-
-
Proszę bez wycieczek osobistych. Nikt Ciebie nie obraża, więc i Ty nie próbuj.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2010-02-26, 20:05.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedziNiestety z lanym nędza, tylko Lech.Ostatnia zmiana dokonana przez wojtazz; 2010-04-06, 11:19.
Comment
-
-
Pojawil sie ciechan miodowy pszeniczny i niepasteryzowany smoki i inne. Ale ciekawym sie okazal Starypramen dosc smaczne piwko jak sie okazalo a i ciemy Core z witnicy moim zdaniem leprze piwko od czarnkowa ciemnego.
Pozdro piwna baraci!
Comment
-
Comment