Stargard Szczeciński, Piłsudskiego 24, Belle Epoque

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • unkel
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.08
    • 244

Stargard Szczeciński, Piłsudskiego 24, Belle Epoque

Nowy lokal w Stargardzie. Mieści się w nowopostawionym budynku przy ul. Piłsudskiego. Idąc od strony miasta po lewej stronie zaraz za Tesco. W środku trochę "ąę" jedzenie umiarkowanie drogie, nie wiem czy smaczne.
    No i piwo: lany Bernard 6zł/0,4 i 4,50 za 0,33. Do tego w butelkach ponoć jest śliwkowy i jasny ale nie piłem, więc nie potwierdzę.
    Podawany w firmowym szkle promocyjnym (z tego zestawu świątecznego) i firmowe wafle.
    Polecam bo to póki co jedyny lokal w którym nie królują koncerniaki.
  • guniosek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.10
    • 9

w butelkach jest tez Bernard -Specialni Cerne Pivo i Jantarovy Lezak,

Comment

• szpaclaf
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.09
      • 40

Wystrój elegancki, gdyby nie widok za oknem można by się poczuć jak w paryskiej knajpce. Obsługa profesjonalna. Bernardy w butelkach ciemnie i pół-ciemne (10zł -0,5l), bezalkoholowy śliwkowy był tańszy, wszystko w dedykowanym szkle. Można się naciąć na najtańszej pizzy, albowiem jest bez sera
      Lokal na plus

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • Prusak
        Miejski Browar Stargard, Stout
        Prusak
        E: 12, 5%
        A: 4, 7%
        Firmowy kapsel, butelka jak na fotce, na kontrze "skala" na której umieszczono parametry: słodowość, goryczka i - Bóg raczy wiedzieć, co to jest i w jakich jednostkach się to mierzy - pijalność.
        Piwo o barwie ciemnego brązu do czerni, kolor nieprzejrzysty,...
        2024-09-09, 18:14
      • dadek
        Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
        dadek
        W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
        2019-09-05, 04:42
      • pebejot
        Gielniów, Piłsudskiego 97, Browar Rzemieślniczy Mnich Gielniowski (Ostoja Huzara)
        pebejot
        Jeden z najbardziej tajemniczych Polskich browarów, który można zaliczyć do kategorii restauracyjnych działa od 2020 roku.
        Browar jest zlokalizowany na zupełnym odludziu we wsi Gielniów przy drodze krajowej nr 12.
        Znajduje się tutaj stacja benzynowa o nazwie "Huzar", parking...
        2021-12-07, 16:40
      • Pankracy
        Bełchatów, Józefa Piłsudskiego 9, Cappello pizza & burger
        Pankracy
        Filia piotrkowskiego lokalu. Powstała na jesieni 2020 roku.
        Podobnie jak w mateczniku jest nalewak. Na kranie (przed lockdownem) pojawiały się piwa z Browar Jan Olbracht Rzemieślniczy.
        2021-01-10, 12:18
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...