Darłówko, Kąpielowa, Apollo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Darłówko, Kąpielowa, Apollo

Nowe (chyba?) miejsce na napicie się piw czarnkowskich. W ofercie jasne i ciemne w cenach 7 za duże i 5 za małe. Jest to kawiarnia przy hotelu, tuż przy wejściu na plażę z Conrada. Nalewak jest na zawnątrz, być może też w środku, ale nie sprawdzałem. Uwaga - lokal czynny tylko do 21.

Trochę drogo, w pobliskim Bałtyku jest taniej. Powstał mały kącik z Czarnkowem, 3 lokale w zasięgu wzroku - Afro, Bałtyk i Apollo. To chyba jedyne miejsca w Darłówku z Czarnkowem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-06-25, 23:57.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Prvý Piešťanský Pivovar, Apollo 11
    Prusak
    Na etykiecie dokładnie "Apollo 11's 50th Anniversary" i dalej "Brut IPA". I z tym mam właśnie problem, bo piwo jest bardzo dobre, ale wąchając je nie da się na pewno stwierdzić, że mamy dio czynienia z tym stylem, zresztą pijąc także. Raczej myślałem o West Coast IPA....
    2019-12-02, 14:13
  • kaczka116
    Twigg, Apollo 9
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2018-09-14, 16:23
  • Javox
    Westerham, Hop Rocket
    Javox
    West Coast Session IPA, alko 4.3%, IBU 45.

Chmiele: Apollo, Chinook, Columbus, Centennial, Comet, Amarillo, Simcoe, Citra.

Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - nie dużo.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoty bursztyn.
    Aromat - zioła i tytoń plus...
    2024-02-25, 22:08
  • kony
    Darłówko, Kąpielowa 8, Bałtyk
    kony
    Spora knajpka, na wejściu odrzuca smród przepracowanego oleju do frytek ale zachęcają tablice z informacją o sprzedaży "niefiltrowanego i niepasteryzowanego piwa bogatego w witaminę B..."
    To piwo to Brok chyba Martin w cenie 6 zł za 0.5l. Moim zdaniem warte spróbowania.
    2006-07-27, 22:10
  • ptc
    Darłówko, Kąpielowa 11, Bar Pasztecik
    ptc
    Paszteciki, gofry kawa i .... Brok niefiltrowany 6/0.5

Lokal należy do tego samego właścicielki co
    bar Bałtyk.
    2006-09-07, 12:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...