Szczecin, Kadłubka 41, Stara Winiarnia [zamkniete]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Poszli na łatwiznę i tyle w temacie.
    Tylko czekać, jak podepną tego henia, warunię, i żywczyka, a potem w związku z cieńkim wyborem dorzucą kolumny lesia i tyskacza i można będzie czuć się jak w niebie

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Nadodrzak Wyświetlenie odpowiedzi
      A może Oni w tej Starej Winiarni nie "wią" za dużo o piwie, w końcu to stara winiarnia a nie piwiarnia... Poszli do jakiejś turbohurtowni i wzięli "co pan ma najlepszego i do pełna"... To może by tak w ramach szkółki niedzielnej im jakoś cichcem jakąś ulotkę, dajmy na to z Elysium pod wycieraczkę, albo inszy propagandowy materiał...
      Tam siedzibę miała Wytwórnia Win "Botwina" i stamtąd wychodziły znakomite wina owocowe .Ech łezka się kręci w oku Czy była tam winiarnia?Pierwsze słyszę.

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• milka7
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.05
        • 2

jeśli o mnie chodzi, to ja jestem na NIE dla tej restauracji.
        uważam że jest bliska upadłości, długo tak nie pociągnie. wszystko zaczynają od tyłu. w ulotkach mają że 200 marek piwa, a nie wiem czy tam 60 chociaż jest. do tego nawet cennika brak, kelnerzy i barmani co chwile dają inną cenę za dane piwo. DO DUPY. do tego nie ma dań żadnych. i to jeszcze ma się nazywać "restauracja" haha. nawet nie wiedzą co mają w ofercie. do tego płacą marne grosze pracownikom. 4zł/h haha to jest poprostu śmieszne. w planach może4 mieli żeby być na górnej półce, lecz w rzeczywistości im nie wyszło. do tego ta cena za flaszkę whisky200zł.... a zwykła bodajrze coś koło 60.
        lokal ogólnie byłby fajny, gdyby było wszystko wporządku, lecz nie jest. nic nie jest.
        nigdy więcej tam nie wrócę. i koniec.
        tyle ode mnie.

Comment

• abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Czyżby to były żale byłego pracownika.
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• k8libby
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2011.04
            • 4

profilu na FB już nie ma.
            Nie wiem gdzie ci zacni managerowie uczyli się fachu, ale jedyne doświadczenie mają z lokalnej piaskownicy...
            chyba można zacząć przyjmować zakłady jak szybko się zamkną

Comment

• Hoxton
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2009.12
              • 53

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k8libby Wyświetlenie odpowiedzi
              profilu na FB już nie ma.
              Nie wiem gdzie ci zacni managerowie uczyli się fachu, ale jedyne doświadczenie mają z lokalnej piaskownicy...
              chyba można zacząć przyjmować zakłady jak szybko się zamkną
              Nie no coś tam na FB jeszcze jest:

Tylko komentarzy brak, czy to pozytywów czy też negatywów
              Właściciel najwidoczniej wyszedł z założenia, że jakoś to będzie i nieuświadomionym klientom redsa i heńka powciska jako unikatowe piwa

Z takim podejściem do ludzi daleko nie zajadą.

Comment

• milka7
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2011.05
                • 2

tak, menedżerowie mają taką wiedzę że och i ach, ja daje im max miesiąc i będzie wielkie zamknięcie
                tia powinni jeszcze Specjala wprowadzić do kart piw i na zdrowie

Comment

• weber
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2012.02
                  • 1

stara winiarnia sama sie zamknie!

Wlasciciel P.Sobolewski to klamca i oszust! Traktuje gosci jak smieci. Lokal sam sie nie dlugo zamknie. link do licytacji calej ruchomosci lokalu: http://www.szczecin.komornik.org/?li...source=message

Comment

• Pendragon
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

Licytacja wyposażenia baru - lodówki, stoły, sofy, blendery....

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
                    X