Lokal znajduje się zaraz obok logów kręconych Szkolnicki. Przy wejściu baner Kormorana , w środku kilka ich piw z butelki oraz lany Irish Beer
Pobierowo, Grunwaldzka 43, Bajka
Collapse
X
-
W 2013 to chyba najpiwniejsze miejsce w Pobierowie. Reklamuje się jako "Smakownia Piwa" podobno 50 rodzajów piw. Może rotacyjnie?
podczas moich wizyt dostępne były corneliusy, kilka piw z Kormorana 6 piw z Pinty, piwa z Lwówka oraz Ciechana, kilka z Witnicy i nawet piwo z Kocura.Ceny 6-8zł do 9 za Pinte. Kocur po 12Mniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Pizzernia Czerwony Pomidor na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Poznańska. Przed lokalem parasole Perły i Zwierzyńca. Na nalewakach Perła oraz Pils ze Zwierzyńca
-
Channel: Zachodniopomorskie
2018-07-05, 10:42 -
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Z butelkowych Okrętowy, Raduga, Piwoteka oraz Cieszyn. Piwa w cenie 12zł/but
-
Channel: Zachodniopomorskie
2017-07-28, 18:00 -
-
Temat pewnie się już kiedyś pojawił. Interesuje mnie czemu kasple z tzw. serii Kormorana wydawanych w latach 2009-2012, a może i później nie są uznawane za kapsle kolekcjonerskie (w sensie nie ma ich w zbiorze kapsli na tej stronie). Czy kapsle te nie pochodził z piw będących w powszechnej...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment