Szczecin, Rayskiego 23, Piwny Raj [zamknięte ⃠ ]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • PIWNY-RAJ
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.09
    • 16

W tym momencie bez zmian ale we wrześniu szykują się małe zmiany w ofercie. Na razie to tajemnica ale jak już wszystko będzie dograne to na pewno damy znać.

Comment

• PIWNY-RAJ
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.09
      • 16

Od dziś zapraszamy na nowe piwa w kegu:
      Lwówek Darłowiak
      Lwówek Książęcy
      Nie mamy ich zbyt dużo na dzień dzisiejszy więc zapraszamy jak najszybciej

Comment

• von_scheisse
        Porucznik Browarny Tester
        • 2012.02
        • 488

Co jest obecnie na nalewakach?
        Chmielnik Jakubowy - blog o piwie:
        http://www.chmielnik-jakubowy.pl
        https://www.facebook.com/chmielnik.jakubowy/

Comment

• PIWNY-RAJ
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2011.09
          • 16

Dużo się nie zmieniło. Dziś podłączamy Krajan Toruńskie Piernikowe, oraz Toruńskie Miodowe.
          Nie długo pojawi się Noteckie jasne i ciemne.

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Rok temu pub zmienił lokalizację z Rayskiego na Śląską.
            Ja nie wiem, że z tego Szczecina to nikt nic nie pisze, nie zauważa zmian...
            Last edited by Pendragon; 2014-04-22, 21:15.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• kris__
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2011.07
              • 95

z tego co pamiętam, to z tą zmianą lokalizacji to było tak: (barmanka w piwnym raju na starej miejscówce tak twierdziła) na starym miejscu mają być piwa z polski, a na nowym (na śląskiej) piwa zagramaniczne - jakieś czechy niemcy itp.
              Temat tego lokalu sobie odpuściłem po pewnej wizycie jak na starym miejscu z nalewaka mieli tylko fortunę, a na nowym tylko butelki bo ktoś tam dał ciała i nie mieli przez pewien czas odpalonych kranów (z jakich powodów mnie nie wiadomo).
              Zainteresuję się tematem i dam znać (żeby Pendragon Szczecina nie wytykał palcyma )

Comment

• bulipunk
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.11
                • 94

Dla mnie pub co najmniej słaby. Mowie o nowej lokalizacji. W starej dalej jest jak było czyli "mini-multitap"... A moze raczej micro... Ale nie najgorszy choc dupy nie urywa,,,

W nowej lokalizacji byłem dwa razy i obsługa zrobiła najmnie tak niemiłe wrażenie, że nie śpieszno mi tam wracać... Szczególnie ze jest kilka nowych fajnych miejsc...
                Być moze warto odświeżyć temat i zobaczyć jak to tam jest... Moze sie co zmieniło...
                Michał-BULI-Nowak

I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)

Comment

• Pendragon
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Czyli są 2 Piwne Raje, a nie przenosiny - jak myślałem. Jakieś nowe knajpy? A czy opisane? Wytykam palcyma, bo straszny marazm. Robię nową mapę sklepowo-knajpianą i się temu dziwuję. Już niedługo ruszyć ma w końcu browar na Partyzantów, zatem będzie okazja odwiedzić Szczecin po latach, a tu nie bardzo widzę trasę tej pelegrynacji

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• von_scheisse
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2012.02
                    • 488

Słyszałem ostatnio, że ten lokal już nie istnieje - na razie niestety tę informację nie mam jak zweryfikować. Jak się czegoś konkretnego dowiem - napiszę (chyba, że ktoś tu mnie uprzedzi).
                    Chmielnik Jakubowy - blog o piwie:
                    http://www.chmielnik-jakubowy.pl
                    https://www.facebook.com/chmielnik.jakubowy/

Comment

• olie
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2011.06
                      • 777

Po przejrzeniu profilu na fb, wygląda na zamknięty od czerwca 2014.

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

Tak, zamknięte.

Comment

Przetwarzanie...
                        X