Bo w Szczecinie są same fajne dziewczyny Mimo że 4 lata w 3mieście mieszkałem To jednak rodzinne miasto Szczecin i tak rządzi Dlatego wracam na stałe i będę stałym bywalcem Piwnego Raju!!
Michał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
W tym momencie Kormoran Rześkie, Irish Beer, Wyżej wymieniona Fortuna, W przyszłym tygodniu mogą pojawić się 2 piwa z Krajana, zastanawiamy się jakie , może macie jakieś propozycje co do Krajana?
Może jako jednodniowy klient nie powinienem się wypowiadać, ale jednak to zrobię. Po co chcecie zawracać sobie głowę Krajanem? Poczytajcie opinie o ich piwach. Są w Polsce ciekawsze browary.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-05-28, 20:50.
To prawda że są ciekawsze i to o wiele ciekawsze., Krajan ma się pojawić tylko na pewien czas, docelowo mamy mieć 4 krany z Kormorana i 4 Fortuny, może niedługo pojawią się też dwa krany z belgijskim ale damy znać dokładnie co i jak kiedy się już pojawią.
Jako pierwszy i jedyny lokal w Szczecinie zapraszamy na belgijskie piwa z kega:
Lindemans Kriek - Piwo wiśniowe. Powstaje przez dodanie niesłodzonego świeżego soku wiśniowego do piwa Lambic, w większości rocznego, choć w składzie znajduje się Lambic
dojrzewający w drewnianych beczkach przez 3 lata. Kriek może być używana jako składnik sorbetów
wiśniowych, lub po prostu jako znakomity aperitif.
Wiemy że cena nie jest niska ale niestety pewnych rzeczy nie przeskoczymy a ceny kształtuje też importer. Dlatego też jest to bardziej wypust testowy tylko po 1 kegu z każdego. A o dalszym tych piw pomyślimy. Mimo wszystko zapraszamy na degustacje.
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment