Dla miłośników smaków słodowych mamy dostawę Oktoberfestów: Loewenbraeu, Hofbraeu, Paulaner, Hacker-Pschorr, Spater. Na pierwszy ogień poszedł Hofbraeu, który słodowym aromatem poraził mnie pomimo zatkanego katarem nosa.
Łódź, Moniuszki 6, Z Innej Beczki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Trigga Wyświetlenie odpowiedziWybrałem ten pub na otwarcie mojego wieczoru kawalerskiego. Myślę, że powinno to wystarczyć za rekomendację.
Nie jestem pewien, czy taka rekomendacja przypadnie do gustu Sokołowi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziJak powszechnie wiadomo wieczór kawalerski to najsmutniejszy dzień w życiu mężczyzny.
Nie jestem pewien, czy taka rekomendacja przypadnie do gustu Sokołowi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Trigga Wyświetlenie odpowiedziWybrałem ten pub na otwarcie mojego wieczoru kawalerskiego. Myślę, że powinno to wystarczyć za rekomendację.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi...pomimo zatkanego katarem nosa.
Comment
-
-
Na najbliższe dni szykujemy kilka nowych lub nienowych, ale oczywiście ciekawych piw:
- Ale Browar: Hop Sasa, Single Hop HBC 342 i 430
- Reden: Milkołak, Mc Farmer, Ale Mozajka, Łan Wheat
- dla miłośników klasyki: Bakalář Za studena chmelený oraz 5 beczek Svijany (10, 11, 12, 13 jasna i kvasicak)
- Chimay Triple, Duchesse de Bourgogne, Punk IPA
zaś w sobotę ma dojechać coś z zupełnie innej beczki :
- rabarbarowe gose od Freigeist Bierkultur
prócz tego:
- Piknik z Dzikiem oraz La Rulles Blonde i Brune
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziDobra stawka. Chętnie wpadnę na rabarbarowe gose
Comment
-
-
Jak się skończy Bakalarz na nr 11. A skończy się pewnie koło 20-21.
Comment
-
-
Nastąpiła pomyłka i najpierw poszła na kran Punk IPA z Brewdoga :/ Jak tylko zejdzie i podepniemy gose, dam znać. A tak poza tym dziś wjechał Pelikan i Karel Czeska IPA z Nomada, a na kranie mamy m.in Tripel Hey Now, Petroilo (wędzony porter) i La Rulles BruneLast edited by Sokół83; 2014-10-04, 17:42.
Comment
-
-
Podpięliśmy w końcu Viking Gose. Przyjechało też trochę belgów: Dwudzik z Gzuba, Lupulus Printemps (saison), Brune, Fructus, La Petite Frangine
Comment
-
Comment