Łódź, Narutowicza 7/9, Browar Warkot / Klubopiwiarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9804

Bardzo być może, choć mnie podpłomyki kojarzą się z paniami w zgrzebnych lnianych strojach na pikniku rycerskim .

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24054

w piątkowe popołudnie, ok, 17 - ruch średni, pewnie dopiero się rozkręcało, bo porezerwowana większość ław. Adam z BP zasugerował mi żeby przed zajrzeniem w ciemno sprawdzać czy nie ma akurat jakiegoś koncertu.

Na kranach (tylko?) 3 piwa - Pils, Stout i Belgian Dubbel - okolice 20-23 zł za 0,5l. Reszta w butelkach. Ogródek z równie dużymi ławostołami jeszcze nieczynny.

Stout w porządku, pils poprawny, dubbelka nie sprawdzałem. Warzelnia za ogrodzeniem trochę upaćkano-wymacana

Taki w sumie niespotykany w polskich minibrowarach klimat studenckiej imprezowni. Piwnie spoko, szkoda że tylko 3 lane, trzeba zajrzeć kiedyś ponownie.
      Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2025-03-25, 17:07.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 24054

Errata - Lany pils po 17 zł, specjalne po 23 zł.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• darekd
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍺🍺🍺
          • 2003.02
          • 12864

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART

Na kranach (tylko?) 3 piwa - Pils, Stout i Belgian Dubbel - okolice 20-23 zł za 0,5l. Reszta w butelkach. Ogródek z równie dużymi ławostołami jeszcze nieczynny.

Stout w porządku, pils poprawny, dubbelka nie sprawdzałem. Warzelnia za ogrodzeniem trochę upaćkano-wymacana

Taki w sumie niespotykany w polskich minibrowarach klimat studenckiej imprezowni. Piwnie spoko, szkoda że tylko 3 lane, trzeba zajrzeć kiedyś ponownie.
          Byłem gdzieś pod koniec listopada i zestaw piw był bodaj ten sam. Ze szkieł 0,5l mieli tylko kufle.
          Klimat rzeczywiście studencki, ceny już nie.

Comment