w piątkowe popołudnie, ok, 17 - ruch średni, pewnie dopiero się rozkręcało, bo porezerwowana większość ław. Adam z BP zasugerował mi żeby przed zajrzeniem w ciemno sprawdzać czy nie ma akurat jakiegoś koncertu.
Na kranach (tylko?) 3 piwa - Pils, Stout i Belgian Dubbel - okolice 20-23 zł za 0,5l. Reszta w butelkach. Ogródek z równie dużymi ławostołami jeszcze nieczynny.
Stout w porządku, pils poprawny, dubbelka nie sprawdzałem. Warzelnia za ogrodzeniem trochę upaćkano-wymacana
Taki w sumie niespotykany w polskich minibrowarach klimat studenckiej imprezowni. Piwnie spoko, szkoda że tylko 3 lane, trzeba zajrzeć kiedyś ponownie.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2025-03-25, 17:07.
Na kranach (tylko?) 3 piwa - Pils, Stout i Belgian Dubbel - okolice 20-23 zł za 0,5l. Reszta w butelkach. Ogródek z równie dużymi ławostołami jeszcze nieczynny.
Stout w porządku, pils poprawny, dubbelka nie sprawdzałem. Warzelnia za ogrodzeniem trochę upaćkano-wymacana
Taki w sumie niespotykany w polskich minibrowarach klimat studenckiej imprezowni. Piwnie spoko, szkoda że tylko 3 lane, trzeba zajrzeć kiedyś ponownie.
Byłem gdzieś pod koniec listopada i zestaw piw był bodaj ten sam. Ze szkieł 0,5l mieli tylko kufle.
Klimat rzeczywiście studencki, ceny już nie.
Comment