Ostatnie wpisy mogły być od osoby, która już tam nie pracuje lub tym się nie zajmuje. Ot co! Poza tym nie trzeba zalewać wpisami codziennie własny FB. Zauważ, że strona Salio - Klub Jeździecki jest prowadzona na bieżąco.
Besiekierz Rudny 50, Salio Browar&Restauracja
Collapse
X
-
-
Ale po co mają informować co dzieje się z browarem? Odwiedzający otrzymują taką informację.
Po wpisie maremali'ego widać, że restauracja działa, piwo jest, czyli OK. Tak jak już napisałem widocznie jest jakiś powód dla którego nie pojawiają się nowe wpisy. Powodów może być wiele.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAle po co mają informować co dzieje się z browarem? Odwiedzający otrzymują taką informację.
Po wpisie maremali'ego widać, że restauracja działa, piwo jest, czyli OK. Tak jak już napisałem widocznie jest jakiś powód dla którego nie pojawiają się nowe wpisy. Powodów może być wiele.
Comment
-
-
Uderz w stół... a piwo się rozleje.
Ktoś ma swój pomysł na biznes/życie, a niektórym to nie pasuje, a może i przeszkadza.
Jak jestem w sklepie czy knajpie czy gdziekolwiek, i coś mi nie pasuje, to głosuję pieniędzmi/nogami, kładę lachę i idę (wydać moją kasę) gdzieś indziej.
Comment
-
Comment