Zgierz, 3 Maja / Popiełuszki, Bar Myśliwski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lzkamil
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 3611

Zgierz, 3 Maja / Popiełuszki, Bar Myśliwski

Na rogu 3 Maja i Popiełuszki. Dobre i tanie obiady, Łódzkie Mocne z kija 3.50 zł za 0.5 l. Czyli wszystko to co strudzeni rowerzyści lubią najbardziej
    Lepszy jabol pod okapem
    niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
  • jarekezg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.04
    • 4

Czy ktoś był może w ostatnim czasie?

Ja mam bardzo pozytywne wrażenia ale z okresu marzec/kwiecień 2010 więc nie będę się rozpisywał a napisze tylko że można dobrze i w miarę tanio zjeść- jeśli chodzi o piwo się nie wypowiem byłem autem.
    Z parkingiem 0 problemu- naprzeciwko tesco :d

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Wine Bar Wesoła Porzeczka
      Ahumba
      Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
      2025-03-09, 11:06
    • Ahumba
      Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
      Ahumba
      2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
      2025-03-09, 10:58
    • Warzywo
      15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom
      Warzywo
      Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
      2021-05-12, 21:27
    • pebejot
      USA, Nowy Jork, 78N 11th st, Brooklyn Brewery
      pebejot
      Na Brooklynie, niedaleko Greenpointu znajduje się browar restauracyjny Brooklyn Brewery.
      Browar działa od 1987 roku i zlokalizowany jest w typowo amerykańskiej, ponurej przedmiejskiej dzielnicy z samobójczą urodą architektury.
      Do browaru najłatwiej dostać się metrem do stacji Nassau....
      2022-03-08, 15:02
    • ART
      Opole, 1-go Maja, Cuda na barze
      ART
      Co prawda jeszcze nie otwarte, ale lokal oklejony i kartka wisi o poszukiwanych pracownikach. Na parterze nowego budynku hotelu Weneda.
      2021-10-23, 13:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...