Bar u Iwony, ul.? przy Parku Źródliskowym, przy Muzeum Kinomatografii w kamienicy. Mały sympatyczny barek w którym można dostać wino z nalewaka, nalewki z lodóweczki, a z piw Zduńską Wolę oraz z butelki Łódzkie mocne.
Łódź, przy Muzeum Kinematografii (Plac Zwycięstwa), U Iwony
Collapse
X
-
Łódź, przy Muzeum Kinematografii (Plac Zwycięstwa), U Iwony
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-10-01, 07:03.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
-
Channel: Warszawa
-
-
Bar z burgerami położony przy muzeum i podziemnej trasie Międzyrzeckiego Rejonu Umocnień (https://bunkry.pl/).
Spora przestrzeń zewnętrznych stolików, mini plac zabaw ale to co nas interesuje najbardziej to piwa z Witnicy.
Z kija dedykowane dla baru Bunkrowe (czyli lager typu Lubuskie)...-
Channel: Lubuskie
2021-06-09, 08:10 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...-
Channel: Łódzkie
-
- Loading...
- Koniec listy.