Pubik skusił mnie neonem PAULANER. Naiwna, myślałam, że mają tak Paulanerka z kranu. Guzik, z kranu Tyskie i Lech, Ale w butelkach P. jest
Łódź, Piotrkowska 64, Quo Vadis
Collapse
X
-
Łódź, Piotrkowska 64, Quo Vadis
Tagi: brak
-
-
Czes, powtórz proszę adres Peronu, albo zapuść mi linka do tematu.
A knajpa z Paulanerem z butelki to Quo Vadis.
Comment
-
-
...już znalazłam - Piotrkowska 6
Comment
-
-
Quo Vadis
Art mnie zabije za ten bajzel w opisach, no, ale trudno
Wracam właśnie z powyższego lokalu, mimo braku Paulanera z beki - polecam. Duży wybór piw zagranicznych, oczywiście nie umywa się do Peronu 6, ale za to jest w większości przypadków taniej. Z kija piłam Pilsnera, jedynie 5 zet za 0,5 l. Przyjemny wystrój, drewniane ławy i prześlicznie urządzone toalety, aż się wychodzić nie chce
Comment
-
-
Rozumisz: Wychodzisz z Fabrycznej przeze podzieme przejście, rozumisz, idziesz prosto, dochodzisz do Piotrkowskiej, rozumisz, skręcasz w prawo, lampisz się w prawo (uważać na latarnie i śmietniki!) i to bedzie nie dalej jak 100 metrów.
10 minut byłem w Łodzi i już Quo Vadis zlokalizowałem. Co z Ciebie za Łodzianin?!?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Obydwie knajpy które opisujesz są bardzo fajne, jedyną ich wadą jest to, że są drogie i na to by do nich często wpadać mnie nie stać. Byłeś może w Peron 6 - to też jedna z lepszych knajpek w Łodzi.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
Comment