Opoczno, Partyzantów, Bar u Karola [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Opoczno, Partyzantów, Bar u Karola [zamknięte]

Knajpka nie za duża ale przyjemna. Na ścianach i suficie kilka papierowych modeli. Na uwagę zasługuje B 52 z prawie dwu metrową rozpiętością skrzydeł. Najprzyjemniej w lato, gdy można usiąść na zewnątrz. Lokal należący do TBP, czyli większość piw z KP. Jest też kilka z GŻ. Z kija tyskie po 3,20 (codziennie w godz. 16-19 po 2,70, a w piątki i soboty w godz. 20-23 po 3,00 zł). Piwa butelkowe od 3 do 4 zł. Kiedyś przez krótki okres było Brackie.
    Zaletą knajpy są częste promocje, których organizatorem jest KP jak i sam właściciel.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; Dzisiaj, 16:25.
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Od jakiegoś czasu w ofercie jest Palone but.0,5l po 3,50zł i Porter żywiecki but.0,5l za 4zł.

Comment

• peter007
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.06
      • 2820

Z dniem 31.05.2006 żywot baru dobiegł końca

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • ART
        Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
        ART
        30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
        2021-11-07, 16:28
      • Shedao
        Wrocław, Al. Architektów 8a, Piwarium [zamknięte]
        Shedao
        Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.

Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....
        2020-11-06, 14:45
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...