Piotrków Trybunalski, Rycerska 8, Skyy Pub

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sokół83
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1598

Piotrków Trybunalski, Rycerska 8, Skyy Pub

lokal położony na Starym Mieście rzut beretem od Szwejka i Starówki; znajduje się na odcinku między Wojska Polskiego a Sieradzką; wystrój "amerykański", wg informacji z netu czynny od 10

lane:
    - Żywe (za 0,3l zapłaciłem 4zł)
    - Lech

duży wybór butelkowego, m.in.:
    - Ciechanów
    - Witnica
    - Amber
    - Kozel
    - Primator
    - Franziskaner
    Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu
  • olie
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2011.06
    • 777

Miejsce całkiem ciekawe. Plusem są godziny otwarcia, zwłaszcza że Starówkę dopiero o 17 otwierają. Ceny umiarkowane.

lane:
    - Tyskie
    - Lech
    - Pilsner Urquell (6 zł w promocji, normalnie chyba 7 zł)

butelkowe:
    - Racibórz
    - Miłosław
    - Černá Hora
    - Litovel
    - Cornelius
    - Felsenbräu - różne po 7 zł (jest Weizenbock)

Comment

Related Topics

Collapse

• Pankracy
      Piotrków Trybunalski, Jana Matejki 5, Cappello pizza & burger
      Pankracy
      Niewielka knajpka w pawilone handlowym niedaleko pętli autobusowej przy ul. Słowackiego. Powstała w zeszłym roku w lokalu po sklepie mięsnym. W menu pizza, burgery, sałatki.

Jeżeli chodzi o piwo. Przekrój piw butelkowanych Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy. Jest też nalewak Olbrachta....
      2020-09-29, 10:04
    • Prusak
      Wielka Brytania, Bristol, Hawkins Lane, Left Handed Giant Brewpub
      Prusak
      Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
      2024-08-29, 20:32
    • dadek
      Piotrków Trybunalski, Twardosławicka 43, Browar Jan Olbracht Rzemieślniczy
      dadek
      To już 4 lata jak na zachodnich rubieżach Piotrkowa powstał drugi po Toruńskim browar Jan Olbracht - tym razem nie restauracyjny a rzemieślniczy. Po 25 minutowym spacerze z dworca PKP stanąłem przed bramą zakładu 30.07.2018. Okolica już właściwie wiejska, niska zabudowa z ogrodami, ostatnie...
      2018-08-02, 23:41
    • Pendragon
      2017 - KALENDARZ IMPREZ PIWNYCH - Polska
      Pendragon
      FESTIWALE I TARGI PIWNE:

● 2017.03.18-19 > Racibórz > Craft Fest. Festiwal Piw Rzemieślniczych - Racibórz, Zamkowa 2, Zamek [facebook]
      ● 2017.03.23-25 > Piotrków Trybunalski > Targi Turystyki Kulinarnej (zaproszone browary z regionu łódzkiego) - Piotrków Trybunalski,...
      2016-11-12, 11:12
    • Pendragon
      Policzmy wszystkie browary
      Pendragon
      Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
      Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
      Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
      Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
      2018-04-23, 17:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...