Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aleksandros
Wyświetlenie odpowiedzi
Łódź, 6 sierpnia 1/3, Piwoteka Narodowa
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aleksandros Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że data nie była wybrana ze względu na urodziny führera.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzemek Wyświetlenie odpowiedziByłem w sobotę po 16, niestety nie było otwarte a szkoda, miałem ochotę wrócić po dwóch latach do lokalu. Widocznie to znak, że jeszcze mam przyjechać do ŁodziPiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika polowy77 Wyświetlenie odpowiedziDobra kolorystyka etykiety
A w innym temacie: jakie są perspektywy bytności łódzkiego portera w beczkach?Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika polowy77 Wyświetlenie odpowiedziFajnie jakby po Porterze udało się Wam uprosić Browary o Mocne w beczkach. Pamiętam z dawnych czasów, jak w Peronie bywało, to smak był naprawdę zacny. Powodzenia!Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika polowy77 Wyświetlenie odpowiedziFajnie jakby po Porterze udało się Wam uprosić Browary o Mocne w beczkach. Pamiętam z dawnych czasów, jak w Peronie bywało, to smak był naprawdę zacny. Powodzenia!Last edited by Pendragon; 2013-04-22, 14:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
II urodziny Piwoteki Narodowej
Zapraszamy wszystkich na nasze II urodziny! Tym razem świętujemy 4 dni - od 7 do 10 maja, tak, aby wszyscy zdążyli nas odwiedzić i wznieść toast! Lista atrakcji poniżej - jeszcze dość krótka, ale z czasem będziemy odkrywać więcej kart
7 maja 2013 r. - premiera urodzinowego piwa niespodzianki!
8 maja 2013 r. - środa z Dziadkiem Mrozem: wyjątkowe piwo leżakowane ponad 6 miesięcy! Tylko 1 beczka.
9 maja 2013 r. - informacje wkrótce
10 maja 2013 r. - premiera B-Day Lądowanie w Bawarii - piwa urodzinowego Browaru PINTA/AleBrowaru/Piwoteki Narodowej
WaszePiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
długi weekend
Uwaga!
Nasz pub pracuje przez długi weekend w normalnych godzinach otwarcia! Czyli 1 i 2 maja od 15:00 do 0:00, 3 i 4 maja od 15:00 do 02:00 i 5 maja od 17:00 do 00:00.
A 1 maja każdy, kto do nas zajrzy między 15:00 a 19:00 może skorzystać z przedłużonych Happy Hours - czyli duże piwo z nalewaka w cenie małego!!!Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Specjalnie przeczekałem trochę czasu bo się wcześniej gotowało. Moja druga wizyta i niestety tym razem porażka, a raczej Porażka.
Byliśmy w sobotę. Wchodzimy i...zmroziła nas oferta:
Rześkie (zwykły przeciętny ;lager) za 8 złotych, Pacific za 11 , Podskalak za 8 (w Wawie 6) itp.itd. Wychodzi na to, że Łódź musi być przebogatym miastem o niebotycznie wysokich czynszach skoro jest ok. 30% drożej niż w Warszawie (gdzie lagera dostaniemy za 6, a Pacific kosztuje 8).
Do tego nie było praktycznie (poza Pacificiem) nic ciekawego polskiego, natomiast zagraniczne piwa były już w cenach zupełnie oderwanych od polskiej rzeczywistości (17 zł).
Cóż weszliśmy i wyszliśmy. Szkoda tylko, że odbyliśmy specjalnie drogę ze stadionu do Piwoteki, zamiast się pobawić ze znajomymi w Presto na niezłym Primatorze za 6 z.
ł
ps. Ceny w sklepie też nas zmroziły i wyszliśmy z niczym (także dużo drożej niż w Piwonii czy na Rudnickiego w Wawie, nie porównuję do Leclerca bo to inna sprawa).
W takich sytuacjach zawsze mam ambiwalentne uczucia - i przyznam, że nie kibicuję takim przedsięwzięciom ponieważ uważam, że są granice drenowania kieszeni (można to skwitować, że jak ktoś chce przepłacać to niech przepłaca ale niestety kłóci się z to z moim przekonaniem, że piwa dobre powinny być dostępne szeroko i rozumiejąc, że nie mogą kosztować tyle co Harnaś to jednak trzeba znać jakieś granice.
To było bardzie niemiłe starcie z Piwoteką. Szkoda bo po pierwszym razie miałem odmienne wrażenia (nie podobał mi się szczególnie wystrój ale oferta była OK)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSpecjalnie przeczekałem trochę czasu bo się wcześniej gotowało. Moja druga wizyta i niestety tym razem porażka, a raczej Porażka.
Byliśmy w sobotę. Wchodzimy i...zmroziła nas oferta:
Rześkie (zwykły przeciętny ;lager) za 8 złotych, Pacific za 11 , Podskalak za 8 (w Wawie 6) itp.itd. Wychodzi na to, że Łódź musi być przebogatym miastem o niebotycznie wysokich czynszach skoro jest ok. 30% drożej niż w Warszawie (gdzie lagera dostaniemy za 6, a Pacific kosztuje 8).
Do tego nie było praktycznie (poza Pacificiem) nic ciekawego polskiego, natomiast zagraniczne piwa były już w cenach zupełnie oderwanych od polskiej rzeczywistości (17 zł).
Cóż weszliśmy i wyszliśmy. Szkoda tylko, że odbyliśmy specjalnie drogę ze stadionu do Piwoteki, zamiast się pobawić ze znajomymi w Presto na niezłym Primatorze za 6 z.
ł
ps. Ceny w sklepie też nas zmroziły i wyszliśmy z niczym (także dużo drożej niż w Piwonii czy na Rudnickiego w Wawie, nie porównuję do Leclerca bo to inna sprawa).
W takich sytuacjach zawsze mam ambiwalentne uczucia - i przyznam, że nie kibicuję takim przedsięwzięciom ponieważ uważam, że są granice drenowania kieszeni (można to skwitować, że jak ktoś chce przepłacać to niech przepłaca ale niestety kłóci się z to z moim przekonaniem, że piwa dobre powinny być dostępne szeroko i rozumiejąc, że nie mogą kosztować tyle co Harnaś to jednak trzeba znać jakieś granice.
To było bardzie niemiłe starcie z Piwoteką. Szkoda bo po pierwszym razie miałem odmienne wrażenia (nie podobał mi się szczególnie wystrój ale oferta była OK).
Druga sprawa to oczekiwania wobec oferty: jakich ciekawych piw z polskiej sceny piwnej oczekiwałeś? Czy piwa z AleBrowaru, Pinty czy np. Gruit Kopernikowski to są nieciekawe pozycje? Jeśli tak - to jakich innych ciekawych piw z polskiej sceny chciałeś spróbować i ich nie było? Piszemy to zupełnie serio z nadzieją na przekazanie nam informacji zwrotnej.Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
Comment